| Ea.e. a întrebat:

. Hei,. cred ca imi place de un baiat pe care l-am cunoscut intr-o tabara si m-a placut si el.De ceva timp venea la scoala unde a invatat si el(eu sunt a7a, el a9a) ca sa mai vb si sa mergem amandoi acasa.Si de ceva vreme o colega de cls de-a mea care e intr-un fel vecina lui, a profitat de faptul ca noi mergeam amandoi si a venit si ea cu noi,"imprietenindu-se", dar ei nu vorbeau nici chiar daca stateau la blocuri apropiate.Acum ea imi face in ciuda mereu ca vai a venit el cica s-o vada"pe ea" laughinglaughinglaughing, desi el nu ii da multa atentie cum imi da mie.Nici nu vrea ID ei.Ma suparasem pe el, dar nu pot sta mult suparata. As vrea sa stiu cum pot sa fac ca ei sa "Raceasca relatia" si ea sa pice cam prost big grin in fata lui, iar eu daca se poate sa ma impac mai bine cu el, ce sa fac ca sa ne intelegem ca atunci cand ne-am cunoscut in tabara. sadDati’mi idei ceva, caci el m-a placut si l-am placut si eu.Mersi.Daca aveti intrebari nu ezitati sa puneti.Si v-as ruga sa fiti mai concreti, caci e o problema serioasa. sad

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Ea.e. explică:

Mersi :*

| sweetygirl a răspuns:

Eu zic sa ii pui fata in fata si sa ii zici baiatului "am auzit ca te-ai dus sa o vezi pe ea, ca ea asa mi-a spus" dar de fata cu ea si ea va pica prost daca este minciuna.

| AdeLina a răspuns:

Eu te-as sfatui sa nu fii rautacioasa. Sa nu ii raspunzi colegei tale cu acceasi moneda pentru ca nu esti la nivelul ei. Incearca pur si simplu sa il intrebi ce ii place, poate aveti pasiuni comune, sa fii sincera cu el, fara sa faci mofturi sau gesturi de fata rasfatata. Pur si simplu sa cresti tu in ochii lui. Nu sa o faci pe ea sa scada.
Bafta!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt baiat spune-i ca al parasesti daca chiar tine la tine o sa renunte la ia crede-ma la mine a mers happy sper sa iti fie de ajutor NOROC

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu sti ce trebuie sa faci in situatia asta.ankku...trebuie sa o tratezi cu indiferenta pe colega ta trebuie sa IGNORI...si sa nu pui la suflet toate copilariile astea. Iar baiatu daca intr-adevar te place te va cauta pup cu drag anutza

| [CiUcAlAtA]-[AeRata] a răspuns:

Pai colega ta este invidioasa pe tine deci eu te sfatuiesc sa nu te mai certi cu ea si baiatul daca tot te place o sa vorbeasca cu tine ca si inainte doar trebuie sa fi mai calma si sa vezi daca chiar te place acel baiat o sa fiti in continuare bunii prietenii...
p. s. am fost in aceeasi situatiewinking