Stai de vorba cu el si spune-i temerele tale, daca te place va intelege si va evita prezenta celeilalte tipe
ma bucur sa aud ca nu sunt singura care trece prin asa ceva. aproape asemanatoare faza...numa ca suntem colegi cu totii! ceea ce e mai aiurea.eu. fac asa poate e bine si la tine la mine e ff bine o data ce tipa x (de la tine din clasa) vede ca tu te intelegi muult mai bine ca ea o sa se indeparteze sa nu cada prost. cand te mai intalnesti cu el incearca sa vb mult cu el si daca se poate sa fie si ea de fata nu are ce sa mai spuna e un maxim subtil sa vada ca e 5 (adica in +) si ca nu are ce cauta intre voi 2.chiar daca nu aveti nicio relatie serioasa deocamdata insa daca devine mai enervanta tipa si se baga. trebuie sa treci la treburi mai serioase cum ar fi: sa vb cu el si sa-i spui ce crezi si ce vrei. si o sa fie bine te asigur. sa imi mai dai si mie un mesaj sa imi zici ce ai facut ca sunt taaare curioasa sa vad daca a mers>
Stii...in aceeasi situatie ma aflu si eu, dar stai linistita...totul va fi ok. in situatia mea, el si-a dat seama de ce vrea acea colega sa mearga cu noi si urmatoarea data i-a spus ca ii pare rau, dar el nu mai vrea sa mearga cu noi, asa ca totul s-a rezolvat.
Vorbeste cu tipu` asta si spune`i ce simti pentru el, nu e deloc greu
Am totusi o intrebare. Ce este cu acel: cred ca imi place de?
Asta ai scris la inceputul intrebarii, ceea ce e destul de ciudat, tu nici nu esti sigura pe tine daca`l placi sau nu
Scuza`ma dar am impresia ca de fapt tu cand l`ai vazut ca se imprieteneste cu colega ta a inceput sa-ti placa si mai mult de el si acum vrei sa o pui pe colega ta `ntr`o situatie proasta?
Lasa-i pe ei sa fie prieteni si tu incearca sa ai o altfel de relatie cu el, mi se pare cel mai cinstit!
Poate colega ta vrea doar o relatie de prietenie cu acest tip si poate interpretezi tu gresit.
E parerea mea. mai gandeste`te la ceea ce vrei :* si fii sigura pe tine cand vrei ceva cu adevarat nu mai folosi excesiv acel 'cred'!
Flav, pai da... am fost impreuna in tabara. Acum numai suntem, dar chiar CRED ca imi place iar de el. Nici nu stiu ce mai simt sigur ca de cand s-a bagat aia mi s-au accentuat sentimentele si mi-am dat seama...
Bunaaa! Stai calma nu trebuie sa faci mare lucru ! din cate povestesti tu el chiar te place; x! nu o lua in considerare pe "prietena ta" care nu face altceva decat sa iti faca in ciuda! lucruri de genul asta niciodata nu au un sfarsit fericit! deci drept urmare spune`i ce ai de gand, spune`i ca il placi si nu cred ca el te va refuza ! Dragostea nu are varsta si nici piedici :*! baftaa>
linarkfts întreabă: