| iasmin13 a întrebat:

Hei, cred ca ma cam repet cu povestea am pus si mai devreme o intrebare, am fost acum 3 seri la o petrecere cu cel mai bun prieten din copilarie(eu am 19 ani el 23, suntem prieteni de la 8 ani), la aceea petrecere ne-a cam luat valul si cand m-a adus acasa m-am culcat cu el(fiind primul din viata mea), pana acum 3 ore nu am vorbit cu el, abia dupa 3 zile m-a intrebat cum sa simt daca am nevoie de ceva, imi este asa rusine fata de el. Nu stiu ce sa fac, ce sa ii spun, el nu a spus prea multe, doar ca nu regreta ce a facut, ca daca am facut asta nu am de ce sa ma simt prost, dupa care a spus ca ne mai auzim si nu a mai raspuns la mesaje.ce sa fac?
.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu prea ai nimic de facut. E foarte posibil sa fi pierdut prietenia si fiecare sa mearga pe drumul lui de-acum inainte. Exista o mica posibilitate ca prietenia voastra sa se transforme intr-o relatie de cuplu, desi a incepe o relatie de cuplu cu o partida de sex este un debut foarte prost si deloc promitator.
Deocamdata lasa timpul sa treaca. Te va contacta el cand isi va limpezi gandurile (poate sa dureze si un an sau mai mult).

| VenomMMA a răspuns:

Si de ce nu citesti raspunsurile de acolo? Oamenii si-au dat interesul si ti-au citit intamplarea, ti-au raspuns. Ar trebui sa arati putin respect. O sa-ti dau acelasi raspuns.

Probabil voia de ceva timp sa ti-o puna! I-a iesit, ti-a pus-o, movin' on. Pentru el n-ai fost decat o partida. Daca-i pasa de tine te suna imediat a doua zi sa vada cum esti, cum te simti, sa va intalniti, bla bla. Data viitoare nu mai bea asa de mult si fii cu capul pe umeri. Ca poate o sa se mai repete ''distractia'' asta si dupa vei fi catalogata drept o fata usuratica. Apoi sa vezi cum se vor da baietii la tine stiind ca tu cedezi repede. happy