| Raluca160899 a întrebat:

Hei..cred ca stiti povestea. Tipul pe care il plac de 19 ani m-a bagat aseara in seama si m-a pus sa ii zic sincer daca imi place de el si eu am zis ca da si a zis ca de cat timp am zis ca de 2 saptamani si a zis daca vreau sa fim impreuna si eu am zis ca ma mai gandesc si chestii din astea. In seara asta eu trebuie sa ii dau raspunsul. El credea ca am 15 ani dar i-am spus ca am 14 si a zis ca "nu conteaza varsta cat timp placi pe cineva si cu timpu sa si iubesti". Azi ne-am intalnit pe strada si ne-am jucat adevar si provocare si eu am fost provocata sa il pup pe el si asta am facut. A fost ok..doar un pupic, nimic mai mult. Eu m-am gandit bine si mi-am dat seama ca nu pot avea o relatie, sunt cam mica si nu sunt pregatita inca, eu am mai avut doar o realtie cu verisorul lui care are aceeasi varsta ca mine dar m-am despartit de el pentru ca tot asa nu ma simteam pregatita si plus ca sunt clasa a8-a si nu prea o sa mai am timp liber happy Nu stiu cum sa ii dau raspunsul ca vreau sa fim doar prieteni si ca nu pot fi cu el fara sa se supere. Ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| stef87 a răspuns:

Iti spun pentru ca ai ghidat-o gresit! la 15 ani ea isi da seama ca nu e pregatita si tu o rogi sa insiste sa pastreze relatia? cum sa-l roage sa aiba rabdare? Ai idee cat se schimba un om de la 15 la 19 ani? Ce rabdare sa aiba ala si pe cine va iubi? pe fata de 15 sau pe rebela de 19 care nu o va mai recunoaste? Cum ai ajuns campionul zilei? spamand? judeca si tu!

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Spune-i ce simti, adevarul, si spune-o frumos. Si cam atat ai de facut.

| neutrino a răspuns:

Spune-i la fel cum ne-ai spus si noua, si roaga-l sa aiba rabdare multa cu tine. Dar nu crezi ca ar trebui sa-ti cauti un baiat apropiat de varsta ta?

| stef87 a răspuns (pentru neutrino):

Sa-si caute doar prieteni si prietene (tovarasi, amici), ceea ce nu implica sentimente si raspunderi. Mai intai cunoaste mai multe persoane, da si primeste sfaturi de la ele, invata din pataniile lor, se concentreaza pe scoala si va veni cu timpul totul de la sine. E prea devreme pentru ceva concret.

| neutrino a răspuns (pentru stef87):

Multumesc, dar nu am inteles de ce-mi spui mie toate acestea, nu sunt interesat, inca ma descurt bine. O seara buna!

| stef87 a răspuns (pentru neutrino):

Iti spun pentru ca ai ghidat-o gresit! la 15 ani ea isi da seama ca nu e pregatita si tu o rogi sa insiste sa pastreze relatia? cum sa-l roage sa aiba rabdare? Ai idee cat se schimba un om de la 15 la 19 ani? Ce rabdare sa aiba ala si pe cine va iubi? pe fata de 15 sau pe rebela de 19 care nu o va mai recunoaste? Cum ai ajuns campionul zilei? spamand? judeca si tu!

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Femeile...