| Lore125 a întrebat:

Hei,credeti că a fi insarcinata la 18 ani este un lucru urât, atât timp cât eu și iubitul meu ne înțelegem bine? El are 27 la vârsta lui este un lucru normal doar ca m-aș simți eu ciudat să am un copil la vârsta asta deși ne dorim amândoi enorm.

4 răspunsuri:
| Miss25JK a răspuns:

Nu e ciudat sau urat, macar esti majora si nu ai 13 - 15 ani ca celelalte pe aici, dar esti sigura ca esti pregatita? Adica, un copil implica multe responsabilitati, nu e ca un animal de companie caruia ii poti lasa mancare si apa si sa pleci 3 zile. Gandeste-te bine, trebuie sa fiti responsabili, material dezvoltati si zic asta pentru ca nu cred ca vrei ca la 3 ani ai copilului sa fiti intr-un magazin, el sa iti spuna "mami vreau jucaria aia " iar tu sa ii spui ca nu iti permiti. Apoi trebuie sa ai mare baza in iubitul tau. Analizeaza tot apoi ia o hotarare.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De ce sa fie urat, sunt destule care au copii si la vbarste mai mici. Totul este sa te intelegi bine cu tatal copilului si sa doriti amandoi copilul.

| TCosminn a răspuns:

Te-ai simti ciudat dar iti doresti enorm. Expresii de fata care nu stie ce vrea. Femeie, gandeste-te bine ce vrei si ce e bine pentru tine. Daca ai ramas insarcinata, du insarcinarea pana la capat. Naste! Asuma-ti responsabilitatea asta si invata sa fii mama.

| Roxana0606 a răspuns:

Atata timp cat tu esti ok cu asta nu cred ca ar fi o problema. Fiecare face un copil cand si-l doreste. Nu ar mai trebui sa iti pese de gura lumii.
Faza e ca tu te simti ciudat( eu m-as simtit ciudat sa am un copil la varsta asta ) si poate psihic nu esti pregatita pentru o asemenea responsabilitate. Eu inteleg ca el are o varsta si vrea un copil dar daca tu nu esti ok cu asta nu o face. Pana la urma o mama se implica mai mult in cresterea copilului decat un tata. Nu vreau sa fiu ipocrita dar asa este. Si eu am 18 ani si imi plac mult copiii, abia astept sa am unul dar la fel ca tine parca simt ca ar fi ceva ciudat sa il fac la 18 ani. Gandeste-te bine.