anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Credeti ca e ciudat daca pana la 17 ani nu am avut nicio relatie? Nu prea am oportunitatea de a intalni fete iar cele pe care le cunosc nu prea ma atrag. Am un aspect placut dar nu le am cu agatatul. Mi se pare ciudat sa dau mesaj unei fete pe care nu o cunosc sau nu am vazut-o niciodata.

Putin ajutor sau un sfat? big grinD

10 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Nu e nimic grav. Un amic de-al meu are 20 si tot nu are prietena. Ficare are drumul lui in viata. Ai timp tu

| RAY a răspuns:

Sa fim seriosi ce baiat are vreo relatie la 17 ani? la varst aia cautam doar sex atat, de relatii putem vorbi dupa 25 de ani cand ne maturizam si noi,pana atunci nu stim ce vrem nici macar noi hormoni sunt la maxim,ca nu ai facut sex e ok nu vad problema,problema nu e doar timiditatea e si fizicul, inaltimea daca esti o persoana frumoasa, inalta fetele te vor baga in seama oricat de timid ai fi, degeaba ai papagal daca arati ca dracu ma intelegi, vei gasi tu una ca tine da sa stii ca alea rele ne atrag mai mult si invers e valabil si lor le plac baieti populari, frumosi, baietii rai

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

după 25 te maturizezi? aha, de asta tot zici că n-ai nevoie de iubire, ci doar de alte lucruri.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

E nu toti baieti se maturiseaza la varsta aia uni la 40 sparg milioane la jocurii de noroc, alti la 16 ani muncesc din greu, eu vorbeam asa cam 60/70% din masculi cunoscuti de mine personal, eu mam maturizat de vreo 2 ani cate putin, dar iubirea nu are legatura cu maturizarea, un copil isi iubeste mama din uter, eu m-am referit ca multe relati sunt de fapt prietenii cu benefici sau nu, referitor la mine nu e vorba de maturizare si de lipsa increderi atat in oamenii in general

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

nu Ray, la tine problema nu e cu încrederea în oameni, ci în tine. ceea ce îți lipsește din câte am observat.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptul sa crezi ce vrei, desigur ca sunt nehotarat pentru ca mereu ma gandesc bine sa fac ceva nu ma arunc ca bolovanul ca pestele la undita, e adevarat ca lipsa increderii in oameni m-a facut sa devin nehotarat pentru ca mi-e greu sa mai cred in altii, dar in ceea ce fac cred 100% de aia fac totul singur pe mine sunt singur pe altii nu prea

| wolder a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e bine sa generalizam asa cum face el. Nu toti se maturizeaza la 25, e un caz particular. Vorbeste despre el de parca asa sunt toti barbatii planetei. Iubitul meu avea 16 ani de cand sunt cu el si nu a vrut niciodata doar sex, asa cum spune el. Tinand cont de faptul ca acum are 20 si suntem inca impreuna. Si am intalnit multi baieti care stau si fara sex ca sa demonstreze ca nu asta le e scopul. O seara buna. Pupici

| neutrino a răspuns:

Ai mare dreptate!

| NoRegretsxx a răspuns:

Nu e ciudat deloc.
Ai timp berechet de intalniri si prietene, toate se intampla la timpul lor.

| vladut91 a răspuns:

Dupa cum si ce ai scris, imi dau seama ca ne asemanam destul de mult happy amandoi suntem timiz,

Nu e nicio problema, persoanele timide au in general sufletul bun, o sa iti plac la un moment dat de o fata,