| FreakyHalloweenBoy a întrebat:

Hei...Credeti ca o relatie dintre cineva de a 6-a si cineva de a 8-a va merge? La inceput eram doar amici, dar desi m-am mutat de unde stateam inainte am inceput sa o plac de cateva saptamani.Desi intra rar pe mess, suntem la scoli diferite si doar vara[probabil]ne vom vedea.Cum sa ii zic ca-mi place de ea [desi cred ca are pr]? Desi acum sunt intr-o relatie cu altcineva. Sau sa astept vara supranumita si sezonul iubirilor. Hm thinking

5 răspunsuri:
| unnimeni a răspuns:

Depinde ce iti doresti.
O relatie de vara sau ceva mai mult de atat?
Relatiile la distanta sunt greu de intretinut. Cer multe sacrificii, tu probabil ai fi dispus, dar ea?

| push2gl a răspuns:

Chiar crezi ca la varsta asta se poate vorbi de o relatie

| benunix a răspuns:

Eu zic sa continuati intr-o relatie de prietenie si la vara ce o fi o fi cu toate ca eu cred ca sunteti cam micutzi.

Take care! peacepeace sign

| katrin7727 a răspuns:

Este complicat daca ai place intr-adevar de persoana cu cine e no sa faci de cat sa distrugi o pritenie iar si mai rau daca aude pr ta cred ca nu va fi bine deci las-o pana cand se desparte de el si vreo saptamana dupacea intreab-o bafta

| aneth a răspuns:

Buna! Eu cred ca mai intai ar trebui sa afli daca are prieten si daca nu are( totusi cred ca ar fi frumos sa fii singur) sa incerci. Nai nimic de pierdut si ar fi mai frumos sa nu traiesti cu intrebarea :Ce ar fi fost daca? succes