Buna...nu stiu ce sa iti zic eu am o relatie de 2 ani cu un baiat si el este in sp si eu in rom de int de 3 ori pe an avem [ incredere iubire si resprect] ne certam si noi cate o data ca doi indragostiti dar nimic mai mult
Iti urez bafta:*
E o prostie cu "P" mare!
Îţi spun cu toată sinceritatea mea...crede-mă!
Ai grijă...o zi frumoasă.
PFff... Cea mai maree PROSTIEEE ...
Am sa regret toata viata mea c-am avut parte de asa ceva
Nu mai vreau niciodata sa trec prin asta. Nu mergee!
E prefacatorie curata
O zi faina!
Nu prea am o parere buna...dar conteaza si persoana cu care esti dar cele mai multe nu rezista.
Nu pot spune ca merg toate dar stiu cazuri fericite care au facut nunta etc totul se bazeaza pe incredere dar daca va intalniti o sa tina si eu am fost intr-o rel din asta a fost totul ok ne-am int am cunoscut pe ai lui el pe ai mei pana ce mi-am dat seama ca pr lui nu ma plac =]] pentru ca baga strambe si ma cuprins indoielile... dupa care toata povestea se sfarseste suferind unul din voi doi sau ambi how knows.
Eu am o relatie la distanta de 1 an si 3 luni.Ne mai certam noi din cand in cand dar pot spune ca sunt extrem de fericita.
Buna!
Da, eu sunt implicata intr-o astfel de relatie.
De 1 an jumate aproape...
Ne cunoastem de vreo 2 ani, el sta in acelasi oras cu mine, dar e plecat in strainatate si vine de vreo 3 ori pe an, si de fiecare data sta cam 3 sapamani.
Am avut si certuri, ce-i drept, dar daca exista incredere, iubire si respect...merge!
Te-am pupat si bafta multa!
Nu pot spune ca am o relatie la distanta sunt plecata de aproape 3 luni dar ma voi intoarce acasa la mine acolo unde e si el dar au fost certuri cat am fost plecata dar o relatie la distanta rezista acolo unde e iubire incredere ...la mine cel putin inca cotinua bafta
si voaua pup
Nu as mai face prostia asta neverE cel mai stupid lucru daca nu il vezi macar 2 ori pe saptamana! pup