Fratilor faceti si voi distinctie intre sfanta prietenie, cand te imbeti cu omu ala, 'vezi meciuri in oras, glumesti toate tampeniile, spui toate greutatile etc. si acel plus cand prietenul/a se transforma in ceva mai mult decat prieten (se transforma in iubit/a), in ceva ce ai vrea sa ai numai tu, pentru totdeauna.
Daca e vorba de intalniri romantice, tineri de mana, saruturi...chiar mai trebuie ceva oficial facut sa se inteleaga ca se incearca o infiripare a unei relatii serioase? (lucrurile astea ai putea sa le spui si tipului)
Pai ar mai putea fi o chestie oficiala, dar aia deja sperie pe ambii: se numeste logodna. Dar uneori poate ca e bine sa nu faci pasuri mari si apoi sa faci tragedii ca nu va potriviti, asta inseamna sa te astepti la orice indiferent ce semnale da parteneru'.
Francesca, trebuie sa te hotarasti ce spui omului, sa spui ceva concret. Nu oferi afectivitate, saruturi si apoi spui ca "stii, noi eram doar prieteni", ca ranesti, crede-ma, stiu pe propria piele! Ori iti e doar prieten (asta nu inseamna ca trebui sa limitezi relatiile, sa pui oamenii pentru totdeauna in "FRIEND ZONE", PENTRU CA TOCMAI DE-ACOLO S-AR PUTEA SA RASARA ALESUL), ori vrei mai mult. Pe el sigur la suparat faptul ca a fost jucat pe degete, asa ca si-a vazut de viata lui; nu sund mediu sa stiu ce simte pentru tine, dar jignit e!
"am inceput sa fiu impreuna cu un baiat si eu credeam ca suntem inca prieteni"
Nu prea inteleg...
Se comporta ca, cu un prieten, cu tine?
In cazul asta, e vina lui...
(Asta doar in cazul in care nu crezi cumva ca prieteni in general se saruta si se tin de mana, fără a fi împreună)
Adica venea la mine, ne primblam, ne sarutam dar n-a spus nimic de relatie asa ca am crezut ca suntem prieteni
Acum multi ani eram cu o fata, ne plimbam, ne sărutam, dar într-o zi ea mi-a spus ca ea nu considera ca suntem împreuna, pentru ca nu i-am cerut prietenia. Si eu m-am supărat și m-am dus la prima tipa care mi-a ieșit in cale. Asta doar pentru ca nu credeam ca mai sunt fete care sa aștepte cererea oficiala de a fi împreuna. In condițiile în care nu cred ca te-ai săruta cu ori ce prieten, sărutul cam asta înseamna. Suntem împreuna. Tocmai din acest motiv nu te săruți cu mai multe persoane, doar pentru ca iti sunt prieteni. Nu?
Scrie-i tu. Compune asa frumos un monolog de parca ai fi in fata lui si spune-i ce simti. Asteapta raspuns. Pot trece si cateva zile. Daca nu raspune, e pierderea lui. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca un tip care nu se comporta cu tine in asa fel in cat sa stii daca sunteti prieteni sau impreuna, nu e un tip foarte isteț.
beausingurlamasamea întreabă: