Nu poti sa iubesti doua persoane deodata. Gandeste-te bine pe care-l iubesti cu adevarat, nu cu cine iti e mai bine, mai usor, mai la indemana. Iubirea e iubire, nu o confunda cu placerea.
Tot ce iti pot spune este ca o iubire egala pentru mai multi oameni e doar aceea pentru parinti, in rest niciodata
E vorba de doi baieti.imposibil sa. i iubesti la fel, exact la fel
gandeste-te in prezenta cui te simti mai bine, cine te face sa razi cel mai mult, cui ii rosteste numele inainte sa adormi, gandeste-te bine, nu spune adio niciunuia ca apoi sa regreti
mult succes!
Cred ca baiatul din oras cu tine este doar un moft. Pune lucrurile in balanta si vezi la care tii mai mult. Poate ca il simpatizezi pe baiatul din oras cu tine dar dupa ce ai fi cu el nu ar mai fi ca acum, aproape ti-ai pierde interesul pentru el, pe langa faptul ca esti cu prietenul tau de 1 an si ceva asta inseamna ca totusi nu este decat un moft si tii la el.Stai si gandeste-te bine la ce alegere vei face ca sa nu suferi mai tarziu dar sa nu mai ai ce face.Bafta!
Am fost si eu pusa intr-o situatie ca aceasta dar l`am ales pe cel din oras...adica cu cel din alt oras ma intalneam odata pe saptamana si nu`mi placea asa cu ala care era in oras cu mine ma intamlneam in fiecare zi
Bananacantareata87 întreabă: