Uneori suntem conștienți că nu putem fii cu „marea noastră iubire". Într-adevăr, eu un șoc și poate fi considerată un fel de trădare, dar poate acel băiat știa de ea dinainte de a începe relația de doi ani cu acea fată. Și apoi când a început-o, a realizat cât de mult o place și își dorește să-și petreacă viața cu ea... dar niciodată nu va putea uita cealaltă persoană. Dragostea nu dispare cu una cu două.
Eu cred că ar trebui să vezi lucrurile și din punctul lui de vedere, să îl înțelegi și apoi să decizi.
Sper să fie bine!
Să-i spună : "Stai liniştit, nici nu aveam prea mari aşteptări de la tine".
Cu toate astea el îşi doreşte mult un viitor împreună cu mine... nu mai înţeleg nimic!
Ca o eliberare. Oricum nu aveai nici un viitor alaturi de un astfel de specimen. Ar trebui sa fii chiar multumita ca ai scapat doar cu atat de putin timp ""pierdut "", putea sa fie mult mai rau.
Greu de inteles, poate pe post de papusa gonflabila naturala Sa stii ca unii chiar se indragostesc si raman fideli chiar daca au acasa si o papusa oficiala.
Baiatul nu tine cu adevarat la ea, nu o merita, ar trebui sa ridice fruntea sus si sa mearga mai departe. Nu merita sa plangi pentru un baiat care nu te iubeste desi e greu sa te abti uneori. Gandeste-te ca meriti mai mult si zambeste mereu.
Trebuie sa ai propriile trairi, ganduri etc...nu tb sa ti spuna cineva ce sa faci.totusu,pentru mine e clar..trebuie sa pui punct si de la capat! cu timpul va trece tot..si sentimentele vor trece si ce simti tu in acest moment!
Scapă de el cât mai poţi. Nu te merită. Dacă altcineva e marea lui iubire, atunci de ce mai este cu tine? După opinia mea, te ţine de rezervă...
Sexualising întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: