| Raluu25 a întrebat:

Hei! Cum faci sa uiti pe cineva care e mai tot timpul prezent in viata ta? Adica am ramas prietena cu fostul iubit, fusesem prieteni si inainte sa fie ceva intre noi, iar acum ne-am intors la stadiul de prieteni dar problema e ca eu nuil vad a pe un prieten, il iubesc si mai tot timpul devin inrascibila si nervoasa cand e vreo fata prin preajma.Ce ar trebui sa fac? Este destul de nasol pentru mine. Help :-)

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca tu incurci 2 sentimente aici, unul de iubire si altul de gelozie.
Fostul iubit ar trebui sa ramana "fostul" si tu sa-ti vezi de drum, pentru ca, o relatie daca nu mers de la inceput, nu va merge niciodata. Ca atare, gelozia nu-si are rostul, mai ales ca el nu-ti apartine.
Ce ar trebui sa faci?
Sa te autocontrolezi! Este singurul lucru pe care il poti face!
Si un sfat sanatos: cauta-ti pe cineva care sa te si iubeasca si incearca sa-ti controlezi doar propria-ti viata, ca nu-i normal sa incerci sa te consideri stapanul cuiva, sa-l pozezi sau sa-l spionezi.

4 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta fetele isterice ca tine pun baietii pe fuga, nu e nici o surpriza ca s-a despartit de tine

| Raluu25 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu ne-am departit ca nu ne mai iubeam pursi simplu el a plecat vreo 6 luni timp in care evident am pastrat legatura dar lucrurile nu au mai fost la fel, iar acum ca s-a intors e destul de ciudat pentru amndoia.
oricum mersi pentru compliment, dar nu sunt isterica

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Poți sa uiți tabla înmulțiri dacă o folosești în fiecare zi? Ai doua variante. Ori iți faci pe altul ori te împaci cu el. Dar sa îl și vezi, sa fi și singura, sa fie și el singur... Știu ca rațiunea nu are loc când inima bate asa de tare, dar totuși...

| RalucaRallu15 a răspuns:

Daca tu inca il iubesti si sunteti despartiti, cam logic este ca el nu te mai iubeste...
Ai putea sa cauti alt baiat și incet incet il vei uita... si desi il vezi mereu, nu ii mai da importanta, prefate ca nu il vezi... si cu timpul nu te va mai deranja