Sunt sigur ca INIMA TA stie deja raspunsul insa nu esti tu de acord ca iti e teama! La fel cum inima ta doreste cateodata sa se bage in seama cu cineva de care iti place enorm de mult dar iti e prea rusine sa faci asta pentru ca teama de opreste! Spune-i sincer si direct motivul! Daca te iubeste, cu siguranta va intelege! Si iti va aprecia sinceritatea! Minciunea oricum se descopera mai devreme sau mai tarziu! FI TU INSUTI! E mai bine sa iei decizii care lasa multe cucuie,dar stii ca ai facut ce ai crezut TU ca e cel mai bine pentru tine, cu deciziile pe care le-ai luat TU cu mintea ta, si nu facand ce cred altii ca e cel mai bine pentru tine!
Cu siguranta esti o persoana frumoasa si desteapta.FI TU INSUTI!
Alina gandeste-te ca ochii care nu se vad se uita.nu inteleg relatia iti zice ca te iubeste dar nici macar nu v-ati sarutat? hmm.e ceva dubios la mijlok.el te divinizeaza din cate am inteles chiar vrea sa aiba si ceva mai mult.dar daca nu simti chiar nimic incearca sa stai de vorba cu el pe internet. spune-i ceea ce simti cu adevarat nu astepta ca sa nu isi faca mai multe sperante.pe urma va fi si mai greu.dar spune-i astea mai bine p net decat face to face pentru ca ii va fi mai greu dupa. spune-i exat ceea ce ai scris si mai sus. bafta.j ai grija sa nu faca vreo dracie dupa.ciao
Stiu ca totul e ciudat. Eu la fel l-am intrebat cum poate sa ma iubeasca daca ne-am vazut doar de 3 ori, si el zice ca in prima clipa cind m-a vazut s-a indragostit. Si in plus aproape in fiecare zi cind eram acasa vorbeam pe telefon, si eu mereu vorbeam cu el cum o pisica, ma alintam, stii tu si cred ca asta il scotea din minti... dar nu stiu anume cum sa-i scriu, nu vreau sa-i zic ca nu simt nimic pentru el ca asta il va durea. Vreau sa gasesc vreun motiv dar nu stiu ce motiv sa gasesc...
linarkfts întreabă: