| lolylolypops a întrebat:

Hei!
Cum il fac pe fostul meu iubit sa ma sune si sa fie mai apropiat de mine in conditiile in care el inca ma iubeste?
Daca eu nu-l sun, nu suna nici el, daca eu nu-i dau mesaje nici el nu da, dar atunci cand incep eu el continua chiar foarte interesat de cele spuse! Deci ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Din moment ce el nici nu te suna, nici nu iti da sms, atunci fi sigura ca nu ii este dor de tine si in nici nu te iubeste, nu te mai amagi singura si cel mai important, nici sa nu te prind ca il suni atfel chiar k nu se intoarce la tine, arata-i ca nu esti disperata ca restul de 99% din fetele de aici.

| lolylolypops explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Si ce sa fac? Alti doi baieti vor sa fim impreuna, dar eu nu stiu! Nu sunt genul de pisaloaga si asa, dar vroiam sa ramanem macar amici, prieteni si sa ne vedem de vietile noastre separat, desi el le spun amicilor ca inca ma iubeste si ii este dor de mine? Ce sa fac?

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru lolylolypops):

Mergi mai departe uital, trateaza-l cu indiferenta si cupleazate cu unul din cei doi pretendenti care ii ai.

| lolylolypops explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Ok! O sa incerc! Deci inte cand zice ca ma iubeste, nu?

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru lolylolypops):

Te minte, lasa-l in plata domnului

7 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

Hai mai fa tu inca o data primul pas si trimite-i un sms(cam atat) ca mai departe sa duca el vorba.Este cumva genul care nu face primul pas? daca da, atunci fa cumva si da-l dupa caracterul tau sa fie un pic mai indraznet. Daca stai sa te gandesti, sunt destul de putine fete in ziua de azi care sa faca primul pas, asa ca fi mandra ca tu nu esti una dintre ele.la o adica, cel mai des baietii trebuie sa i-a initiatica cam in tot.winking

| lolylolypops explică (pentru anka89):

Deci, da! El tot facea primul pas in trecut, eu m-am comportat foarte urat cu el si s-a distantat de mine si apoi l-am parasit! Acum a inceput sa spuna ca el inca ma iubeste si asa tuturor prietenilor comuni, dar le-a spus sa nu-mi zica si mie pentru ca ii este teama de reactia mea! Eu l-am sunat, i-am spus ca stiu si el a tacut si a zis ca imi va spune cu alta ocazie, apoi am inceput sa-l sun, dar nu insistent cam o data pe luna si vorbeam prin sms-uri si toate astea, dar eu faceam primul pas! Cam asta este! Deci ce am de facut? Tu ce zici?

| DiazAndreea a răspuns:

Are orgoliul lui, si tu dc il cauti? de unde stii ca te iubeste daca nu te cauta? ar trebui sa discuti asta cu el, nu poti afla ce are in cap de la noi. bafta