E iubita ta, trebuie sa ai incredere in ea si sa-i spui direct. Bine... nu chiar atat de direct. Ar trebui sa deschizi discutia despre asta, iar daca ea se face ca nu intelege atunci inseamna ca nu vrea, adica orice fata isi da seama ce vrea un baiat, mai ales daca acesta deschide discutia despre "sex". Incearca sa-i bati apropouri si vezi cum reactioneaza.
Eu zic ca nu trebuie sa ii spui "hai sa facem sex" mai bine pregateste-i ceva romanitic, o seara speciala, poarta-te frumos, fa-i un cadou, alege o zi speciala pentru toate astea de exemplu aniversarea voastra, asigura-te ca nu e nimeni acasa si din astea si vezi reactia ei. Daca sunte-ti de ceva timp impreuna si va iubiti probabil o sa fie de acord, trebuie sa ii arati ca o iubesti inainte si cred ca totul va veni de la sine SAU daca nu iti place ideea aceasta poti incepe sa o saruti si din astea si sa o intrebi daca vrea sau sa bati apropo si vezi ce zice.Nu fi stresat sau stresant cu ea lasa-o daca nu vrea si spune-i sa iti zica cand e pregatita dar eu zic sa rmani la prima varinata.BAFTA
Deci sunt mai multe metode:
Metoda 1: Batei apropuri si vezi ce zice. ex: "vezi prieteni nostri au facut'o deja noi suntem ultimi?"
Metoda 2: Cheam'o la tine spune-i ca va uitati la un film, mancati ceva.
Metoda 3: Daca sunteti la o petrecere, dai mai mult de baut asa o imbeti un pic si o sa fie bine
FA VREAU SA TE FUT te rog frumos, dupa aia faci blink blink
Parerea mea e sa o chiemi la tine si sa incepi sa o saruti si sa o exciti ca pupa facea ea toata treaba adica o sa vina totul de la sine eu asa am reactionat si pur si simplu merge cu toate.
Cel mai bine e sa-i spui urmatoarele:
Daca as fi pamant m-as ingopa cu tine. Daca as fi apa m-as ineca cu tine. Daca as fi aer m-as sufoca cu tine. Daca ai fi foc te-ai arde cu mine?
gabi_9319 întreabă: