Se stie ca vinul rosu ajuta la marirea numarului de globule rosii din sange, dar duce si la cresterea tensiunii si creste nr da batai ale inimii, de aceea e posibibil ca sangerarea sa fie mai abundenta! In general alcoolul creste tensiunea si ritmul cardiac, asa ca daca esti la menstra ar fi bine sa nu consumi alcool.
Si eu am baut vin in perioada aia,si mi-a venit abundent de muult! Aproape de hemoragie, iar lunile viitoare aproape deloc! Ai grija, poti avea hemoragie din cauza vinului:*
Iti poate veni mai tare de asta ti-a spus sa nu bei, Đϋffγ are dreptate cu ceea ce ti-a spus.
O legatura stiintifica reala nu cred ca exista, vinul intr-adevar creste tensiunea arteriala destul de mult si daca de exemplu esti mai sensibila la nas in sensul ca curge repede sangele din nas din orice, daca bei vin o sa curga si mai repede deci vei deveni si mai sensibila din cauza ca dilata vasele de sange, dar asta e vorba de cantitate, un pahar nu cred ca face rau niciodata. In rest revenind la legatura vin-menstruatie parerea mea e : Superstitie! La fel ca celelante de genu : Nu uda florile! Nu pune muraturi! samd... deci daca nu razi toata sticla nu cred ca vei avea nici o problema.
Manea_Daralau_1990 întreabă: