| forever4you a întrebat:

Hei big grin Eu si prietenul meu avem 2 ani si 4 luni si aseara ne-am certat cam urat, iar azi m-am dus cu prietena mea sa se vada cu iubitul ei care e din alta parte si el a mai venit cu un prieten, a inceput sa se tot zambeasca la mine, se baga in seama si la sfarsit imi cere numarul eu i-am zis ca nu i-l dau, si dupa imi zice "bine dar pot sa te pup pe obraz?" si eu i-am zis ca da si cand sa-l pup el m-a sarutat. Ma simt extrem de aiurea, penibil...si nu stiu ce sa fac, sa-i spun sau nu iubitului meu? Dau nenorocita aia de funda oh go on

Răspuns Câştigător
| MadRadiologist a răspuns:

Din cauza idiotilor sau idioatelor ca voi care o incurajati sa ii ascunda prietenului ei fapta exista atata sinceritate intr'o relatie decat sa iti traiesti relatia in minciuna mai bine las-o balta...

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cât de ușor cedezi unei provocări! Maturizează-te!
Pa, pa.

| Georgiana05 a răspuns:

Nu. Dacă află, o să zică că ai vrut să te răzbuni pe el, şi o să iasă şi mai urât.

Dar dacă ştii că există chiar şi cea mai mică şansă ca prietenul tău să afle din altă parte, mai bine-i spui tu.

| doc69 a răspuns:

Nu ii spune pentru ca nu ai face decat sa dai nastere la un lung sir de nterpetari si sau explicatii..gandeste-te insa bine ce simti si cum simti.si ia decizia care te face sa te simti tu insati si iti e bine.

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Nu trebuie sa ii spui prietenului tau tot ce se intampla, chiar daca aveti 2 ani nu sunteti casatoriti sau ceva in genu ca sa stie tot ce misti cand nu esti cu el, pana la urma baiatu ala te-a pupat nu tu pe el

| july00 a răspuns:

Spune -i iubitului tau ..adica eu asta as face. acum depinde cum ii si el, daca se enerveaza repede, tu stii ..Succes!

| Manuellllaa a răspuns:

"A inceput sa zambească".

Cum sa-i spui? Daca vrei sa te considere o z*******a, fa`o.
Daca afla ii spui ca acel baiat nu te lasa in pace si nu te-a sarutat deloc.
O sa-ti afecteze relatia, si bine zice "Legiuitoarea" ..Maturizeaza-te. O sa ai de pierdut cu copilariile astea.Vezi-ti de iubitul tau si atat.
Tu cum te-ai fi simtit ca el sa vina si sa-ti zica"stii iubita mea, aseara au fost 2 fete si una din ele m-a sarutat da fara sa vreau, dar eu am stat ca mi-a placut".

Jesuss!

| PrESeUS a răspuns:

Cum sa il lasi sa te pup macar daca ai pe cineva care te iubeste? Parerea mea este ca ar trebui sa fi sincera cu el si sa-i spui ce s-a intamplat sa nu afle de la altcineva si sa faca vreo prostie si sa va certati si mai urat! Parerea mea este ca si tu ai gresit pentru ca ai un iubit de 2 ani si l-ai lasat pe altu din prima sa te pwpe macar pe obraz! Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui adevarul! Mult noroc!

| Rockafellas a răspuns:

Buna! Parerea mea e sa nu ii spui, ori se va enerva grav ori se va lua de tine ca de ce te-ai dus cu prietena ta sa se vada cu iubitul findca era normal sa mai vina cineva ca tu sa nu te simti in plus, adica eu unul daca as fi in locul lui nu te-as mai bag in seama niciodata chiar daca nu e vina ta. E doar o parere sper sa te fi ajutat. Bafta!

| MadRadiologist a răspuns:

EU zic ca ar trebui sa apleci capul sa ii spui si sa ii arati ca iti pare rau si incearca sa il convingi ca nu ai vrut acest lucru poate va intelege dar daca afla din alta parte nu te astepta la o reactie acceptabila din partea luihappy