| Stefii_9786 a întrebat:

Hei:d.Sunt noua pe TPU! As vrea sa va povestesc si eu ceva si sa-mi dati cateva sfaturipuppy dog eyes, va rog mult de tot.

Totul a inceput intr-o iarna cand am iesit afara cu prietena mea, Maria, prietenul ei[nu conteaza numele], inca un baiat, inca o fata, eu si un baiat, Mihai.In timp ce Maria si prietenul ei stateau impreuna eu mi-am petrecut timpul cu Mihai.Asa a inceput sa-i placa de mine, mi-a luat id, am vorbit foarte mult. Apoi m-a intrebat daca vreau daca vreau sa fiu cu el si i-am zis da, dar am fost cu el doar o zii.Nu stiu daca imi placea de el sau ceva, dar chiar nu stiu ce a fost in capul meu la acel moment. Dupa, noi tot am vorbit, dupa o luna, el tot ma placea si asa a inceput sa-mi placa la nebunie de el si lui de mine.In tot acest timp el vorbea cu cea mai buna prietena a mea, Maria, tot felul de chestii despre mine, sa alfe mai multe lucruri despre mine...La acel moment mi se parea chiar sweet sa vorbeasca despre mine.Asa a inceput sa ii placa SUPER mult de mine, sa devina obsedat.Tot ma chema afara, dar eu eram cu altcineva[tineam la el, logic]Dar tineam si la Mihai.Cum spuneam, ma chema afara dar il tot refuzam.Tot vorbea frumos cu mine, cateodata imi zicea ca ma iubeste, etc.etc.Dupa eu i-am facut cunostinta cu o prietena, Ioana.Au fost impreuna[logic ca eu eram super geloasastraight face], el nu simtea nimic pentru ea.In tot acest timp el tot continuuuuaaa sa vorbeasca cu Maria despre mine. Zilele treceau, lunile, noi tot ne placeam, dar nu eram impreuna. El s-a despartit de Ioana[in acel timp, o prietena extrem de bunastraight face]si a doua ziii mi-a zis mie ca am iubeste.Eu tot nu i-am raspuns, nu puteam sa-i fac asta prietenei mele, nu sunt genul:d.Si asa s-a terminat si scoala.Eu la liceu, el a8-a. Dupa un timp a devenit un ingamfat si un nesimtit. dar cu mine se comporta foarte frumos.Eu am cam rupt legatura cu Maria si m-am apropiat de alta fata, Ana.Acum,vazand asta a luat legatura cu Ana, vorbind despre mine...
Si asa a devenit un obsedat. Ok, inainte mi se parea dragut ca cineva sa vb cu prietena mea despre mine, acum mi se pare AIUREA! Acum a aparut un baiat, care si el vroia sa alfe multe lucruri despre mine, dar el imi vorbea deschis, direct.Nu lua legatura cu alte prietene de ale mele. El m-a facut sa deschid ochii si sa vad ca Ce facea Mihai era total gresit.Sa afle TOT despre mine, prin prietena mea.Intr-o seara mi-am facut curaj si i-am zis tot ce ma apasa si ma deranjeaza. Dar el tot nu vroia sa recunoasca[Nu e vorva daca e adevarat sau nu, prietena mea imi dadea copy paste la orice.si vorbeau chiar in fiecare ziiiii de mine, deci e adevarat]. Asa am ajuns sa ne certam si eu i-am spus ca putem ramane prieteni, pentru asta asta l-am considerat mereu... un foarte bun amic. Dar el foarte tafnos mi-a zis ca nu.Si asa am rupt orice legatura cu el. El tot imi spunea ca ii pare foarte rau ca s-a indragostit de o fata si tine atat de mult la ea, prima oara in viata lui[chiar este adevarat, toti prietenii nostri imi spuneau asta.]Acum eu chiar vreau sa raman prietena cu el, adica imi lipsesc serile cand stateam cu el pe mess de vorba si nu ma lasa sa ies doar dupa ora 12:00 si tot ce tine de asta. S-a schimbat mult, si eu, Amandoi.
Chiar nu stiu daca am facut bine, daca am reactionat cum trebuia.Chiar vreau sa ramanem prieteni, dar daca el nu vreasad? Sfaturi, ce parere aveti, orice ma ajutapuppy dog eyes.nu uitatioh go on. Funda+voturi tuturor, Multumesc foarte mult ca ati stat si ati citit ditamai povestea. Apreciez:*.

2 răspunsuri:
| ImHereForYou a răspuns:

Nu este o ditamai poveste...ESTE UN ROMAN!
Yo nu cred ca ai procedat bine pentru ca el te iubea prea mult sh de aceea vorbea cu orikine despre tine,el considera ca traieste pentru tine, dar tu i-ai rupt inima sh i-ai distrus visele!
Asta este parerea mea, scuze da eu zick totul in fata!

| deluXxe a răspuns:

Foarte. Frumos. si Romantic; x; x. acum. daca vrei sa ramai doar prietena cu el. mai bine nu... el va suferii vazandute cu altii. mai bine lasa-l asa. si peste ceva timp. iei legatura cu el. si povestiti ce frumos era pe vremuri tongue bafta! love struck