| Twist a întrebat:

Sunt tare confuza si am nevoie de niste sfaturi!
Deci de ceva timp prietena mea cea mai buna are prieten si am icneput sa ies si eu cu ei si inca cativa prieteni de'ai lui. Iar unul este chiar dragut! Ei doi (pr mea si pr ei) zic ca ma place si cam flirteaza cu mine insa eu nu prea stiu ce sa fac, sa ii "raspund" sau nu. Pt ca il consider dragut, chiar foarte dragut si ne intelegem bine glumim, radem, e super OK, dar nu simt acei fluturasi insa pr mea zice ca el ar vrea sa fie cu mine si eu nu stiu ce sa fac. ea zice sa incerc daca tot il simpatizez.Ati ffost vreodata in situatia asta:-s? daca da ce ati facut?:-s
funda:*

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Hei big grin
Sa privim problema mai adanc.De unde stii ca te place smug?
Nu ar trebui intai sa il intrebi pe el? De ce te bazezi doar pe spusele prietenei tale si prietenului ei? Poate ca ei vor doar sa te combine ca sa fie asa un grupulet:ea cu prietenul ei, tu cu al tau.
Dar sa presupunem ca te place.Trebuie sa te lamuresti pe tine insuti.Treaba este simpla.Iti place tipul sau nu? Iti place ca un prieten, l-ai putea vedea sarutandu-se cu tine?
Daca esti dispusa sa incerci, daca tu il placi si daca stii sigur ca si el te place atunci este ok happy.
Dar daca tu nu il vezi decat ca pe un prieten nu te complica cu o relatie cu el. Poate va fi putin dezamagit la inceput dar atat.Ii va trece repede oricat de mult zice ca va suferi asa ca nu trebuie sa te simti vinovata ca il faci sa sufere sau alte prostii de genul asta.
Take care :*!

1 răspuns:
| lime_3980 a răspuns:

Lasa-te dusa de val...