| Alexandruuuu3xd a întrebat:

Hei.
Daca eu (17 ani) si prietena mea (16 ani) am facut sex si ea s-a dezvirginat, stiind sigur ca nu am ejaculat in interiorul ei si stiind sigur ca mereu am scos-o cu mult timp inainte si acum pe 3 trebuia sa ii vina ciclul si nu i-a venit. Eu am auzit ca unele fete dupa dezvirginare in luna respectiva au ciclul absent (avand o prietena ce i s-a intamplat asta), e ceva normal sa intarzie ciclul? Pe langa ca luna asta ea nu prea s-a odihnit fiind cu revelionul, craciunul etc si a stat mereu mai pana pe la 5 treaza si nici nu prea a mancat. niste pareri?

Răspuns Câştigător
| NarcisIfrim a răspuns:

Stai calm, daca e pentru prima data ii se regleaza acum, nu e nici o problema.O sa difere de cel pe care il avea de obicei.

2 răspunsuri:
| ReZiSTorr a răspuns:

Test de sarcina si ai scapat de o grija.

| anarosca78 a răspuns:

Nu stiu la cine ai auzit ciclu absent după dezvirginare dar e o mare aberație,ciclul poate sa întârzie de la stres,alimentație, medicamente sau chiar oboseala, o zi nu e întârziere mare, chiar si unele femei cu ciclu foarte regulat au măcar odată in viata întârzieri, din moment ce ești atât de sigur că nu ai lăsat în ea atunci nu ar trebui sa fiți îngrijorați.