.și nu aș dori chiar un bărbat care să creadă că i-aș fi menajeră. Dar mai ales că i se cuvine.''
Lucrurile astea i le vei comunica lui. Daca el iti spune pe fata ca asta asteapta el, sa fie crescut de o femeie, la revedere. Simplu. Doar cunoscandu-l, vei vedea cu adevarat cum este.
Muzica sa fie problema daca el este un baiat de nota 10. Cred ca poti trece peste, asta nu inseamna ca o sa fie in casa numai manele de dimineata pana seara si pe tine nu te va lasa sa schimbi muzica
La varsta e un bonus, are experienta, de aici sa speram ca e matur si intelept. Barbatii se maturizeaza mai incet, sa fie mai mare e mult mai indicat.
Mi se pare ca te ingrijoreaza foarte multe lucruri si tu nici macar nu il cunosti.
Cum scapi de fricile astea? Prin terapie. Ce poti face pe moment? Sa incerci sa nu mai stai atat de mult in gandurile tale, si sa te preocupe mai mult prezentul, sa stai afara din capul tau. Iesi la un date cu el si acolo puteti lamuri orice aspect.
Sa inteleg ca tu doresti un barbat frumos, situatie materiala buna, sa se priceapa la toate, sa fie amuzant, sa fie elegant, sa repare orice prin casa si cand e nevoie sa bata si alti barbati pentru a te proteja, si tu nu poti sa bagi un aspirator si sa faci o oala de tocana? Ma scuzi, dar te uiti prea mult pe tiktok. Intr-o relatie ai si obligatii nu doar drepturi, mai ales daca impartiti aceeasi casă.
Jesus Crist!
Eu nici nu știu să folosesc Tik-Tok, nu mai am rețele sociale, în afară de TPU și pagina mea de Facebook pe care o manageriez și de insta, dar cam bate vântul la vizitatori și cititori. Tocmai ca să vezi în ce lume trăim. Un TikTok pe golăneală face mii de vizualizări, decât o percepție a vieții, scris elocvent și chiar o combinație (lăsând la o parte modestia, acum o combinație de text smart cu imagini create de mine.
Și nimeni nu mă citește. )
Așa că, nu știu ce impresie ți-ai făcut tu despre mine, dar te înșeli.
Evident că ador să stau cu orele, ațintite pe tavan, fără să fac nimic. Dar curățenie îmi fac și deși la mâncare, recunosc că nu prea știu să gătesc și ador mai mult răciturile și mâncarea de cumpărat, nu am murit nici de foame și nici nu pot să mă plâng că nu aș ști măcar chestii basic, între ale bucătăriei. Că nu prea fac, asta e partea a doua. Însă știu să fac multe în casă și oricum le fac când pot, la perfecție.
Deci nu pricep?
Din întrebarea mea, asta ai dedus dumneata?!
Sper că nu.
Cred că am și spus clar că pentru mine tipul ar reprezenta un atu, deoarece, mă poate învăța și mecanică. Dacă mă învață și asta, cred că apoi îl pot mânca precum își consumă Soțul VăduvaNeagră și apoi nu voi mai avea nevoie de nimeni.
Jesus Crist!
Dar mi-ai dat ideea vieții. De fapt eu mi-am dat, dar datorită ție. )
Am găsit cum să țin legătura cu omul, dar fără să pară că mă dau la el sau ceva și așa tot lucrând împreună și conversând ne putem cunoaște mai bine.
Să-l rog să-mi predea un curs intensiv de mecanică. Evident contra cost.
Bun! Asta voi face. Sper doar să zică da.
Mulțumesc!
Nu. Vreau un barbat urat, lenes, lipsit de aspiratii, sa lucrez de 3 ori mai mult decat el, sa-i fiu si bucatar si menajera. Nu are nicio relevanta TikTok-ul cu alegerile mele personale. Da, am barbat in casa si nu asteapta sa il hranesc ca nu sunt maica-sa, si nici eu nu mi-am luat copil de peste 30 de ani de crescut. 2 maini, 2 picioare, se descurca foarte bine. Unii ati ramas cu mentalitatea din 80.
Te-a trigger-uit,, barbat crescut de o femeie'', nu? Pai daca asa sunt unii. Mie mi-ar fi rusine sa imi las partenerul sa faca tot ce faceau si parintii mei in copilarie. Sa ma ia de crescut cineva. Daca ati auzi de un mascul din grupul vostru ca da cu aspiratorul si face tocana, ati innebuni
Te pricepi la speculatii, ce ar fi daca, cum ar fi, daca asa, daca invers, sute de intrebari, nu mai bine deschizi o conversatie cu el daca ti s-a parut atat de special?
Daca de la inceput ti-a dat asa o impresie nu prea ok, o fi de bun augur? Parca as tinde sa zic nu.Dar nu poti sti cu adevarat pana nu incerci.Ce ai de pierdut? Also, eu am o prietena care este cat se poate de culta, citeste enorm si toate alea, dar la distractie sau cand are chef de baut la ea acasa, mai pune si manele. Ce vreau sa subliniez e ca nu trebuie sa judeci chiar asa oamenii, in functie de genurile de muzica pe care le asculta.De frici scapi doar infruntandu-le si expunandu-te treptat treptat la cat mai multe interactiuni cu persoane de care obisnuiai sa te feresti.Bafta!
Știi cum se zice, încercarea moarte n-are. De ce nu încerci să ieși o dată de două ori cu el și vezi ce se întâmplă? Poate omului îi place și altfel de muzică în afară de manele, nu ai de unde să știi până nu îl întrebi. Oricum, e irelevant dacă tu îl placi sau nu atâta timp cât tu încă nu știi dacă el te place sau nu și nici nu ai interacționat prea mult cu el pentru a-ți da seama de acest lucru.
Părerea mea e că dacă simți măcar puțină atracție pentru individ atunci merită măcar să încerci, nu se știe nici o dată de unde sare iepurele.
Gandeste mai putin si traieste mai mult Tu te chinui cu niste ganduri care nu au sens acum. zici ca te mariti deja cu el
Cu cine?
Aaa sorry, stai că nixi nu mai știu la ce întrebare eram. :)))
Da, pentru prima dată mi-a cam plăcut un tip care aparent mi-a făcut ochi dulci. ^.^
Când am plecat de la mătușică-mea m-a ajutat să-mi dezgheț mașina, că era înghețată de tot și nu vedeam să plec. :)
Awww! Cum să nu-mi dea totuși asta un mic fluturaș în stomac.
Și omul mi-a cerut Facebook-ul, dar i-am spus că nu mai am și nu am apucat să-i cer numărul de telefon. :(
Dar poate o să mai ajung pe la mătușică-mea, poate mai vine și omul pe acolo. :)
Și de ce nu aș analiza, dacă să zicem, aș ieși cu un tip? După o vârstă mai ales, este foarte important să fii sincer cu tine și să-ți spui dacă vrei să investești emoțional într-un bărbat și o relație cu care nu ai chestii în comun, mai ales ceva precum cel mai bun tovarăș de drum, muzicuța. :)
Pentru ca de obicei, daca iti pui atatea intrebari de la inceput, ratezi esenta, pentru ca tu habar nu ai cum e omul ala de fapt. Ok, asculta manele, nici mie nu mi-ar placea o iubita sa asculte manele, pentru ca iubesc alt gen de muzica si daca aud o manea mi se umfla o vena la cap, dar nu e totul in asta. Cumva iti faci prea multe griji, un date cu el ti-ar arata clar daca merita sa investesti timp sau nu in relatia asta. Spui ca ai 28 de ani parca? Ma intreb de ce e primul barbat care a trezit ceva in tine, e cam ciudat ca nu ai mai simtit nimic, dar e bine oricand sa incepi sa simti
Eu zic sa incerci sa ai o iesire cu el, desi la prima vedere pare o nepotrivire totala, cine stie, poate merge
Dragă Alexandra, ai grijă să nu fie unchesul tău neam cu Horea-Mihai Bădău, cel care umbla și hărțuia studente. Pe bune, ce poate să-ți ofere un om de 50-60 de ani?
Ești tânără, frumoasă, nu ai nevoie de cineva care acuși chelește și primește diagnostic de cancer de prostată
Belingot întreabă: