Nu poti avea astfel de probleme decat daca ai facut sex, si acesta a fost neprotejat. Ai facut?
Chiar daca vine cu intarziere nu esti insarcinata, cand vei fi nu mai vine deloc, deci poti sta linistita atata timp cat inca vine
Nu,nu esti insarcinata.Si mie mi-a intarziat de mai multe ori, odata mi-a intarziat aproape o saptamana.
Da de unde mama draq știm noi cu cine s-a culcat ea ca să rămână însărcinată... nu vezi că bate câmpii.
Ma rog.e treaba ei daca s-a culcat sau nu cu cineva.
Buna, mel1
Poate intarzia, stai linistita. Daca nu ai avut relatii sexuale, nu ai de ce sa-ti faci griji.
AfroB.
Da iubita este tot posibilul, si daca i-ti vine menstruataia peste, poti fi insarcinata.Dar ca sa fi sigura de ce nu faci un test de sarcina? Pup si succes
Insarcinata poti ramane doar avand contact sexual si nu numai. Oricum sunt destui factori care pot impiedica sa nu vina menstruatia la timp.Asa ca stai chill!
Menstruatia se regleaza dupa prima nastere! Daca nu ai intretinut relatii sexuale nu ai de ce sa te ingrijorezi, e ceva normal!
Nu fata, stai linistita asa am patit si eu, nici mie nu imi venea regulat! Imi venea o luna da una nu! Si am fost la doctor speriata si a spus sa nu imi fac probleme ! Daca tu stii ca nu ai facut nimii.
anonim_4396 întreabă: