| AnaisAnais15 a întrebat:

Hei, daca inainte sa inceapa actul sexual, are loc preludiu,
Si sperma lui e pe vaginul meu( exterior). Cand incepe actul sexual( protejat fiind) se poate lua sperma lui pe penis ajungand in interiorul vaginului? Ma tot gandesc la lucrul asta, iubitul meu zice sa stau linistita, ca pot ramane insarcinata doar daca ejaculeaza in vagin.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sanse sunt intotdeauna cand va jucati fara protectie, fiindca nu stii daca avea sau nu sperma pe teava inainte sa-l introduca in vagin.

Este vorba de picatura pre-ejaculatoare (cu rol de lubrefiere a penisului), care dupa ejaculare are sperma ramasa pe teava si aceea se scurge in vagin, cand penisul este reintrodus.

| AnaisAnais15 explică (pentru Violleta2022):

Ma cam speriati! Deci practic sperma iubitului meu e in vaginul meu?

| Violleta2022 a răspuns (pentru AnaisAnais15):

Daca sexul a fost neportejat, este suficient 1-2 picaturi de sperma, care se scurg in vagin si te pot lasa gravida ( numai daca esti in perioada fertila).

| bogdanbucur a răspuns (pentru Violleta2022):

De ce nu citesti ceea ce spune aceasta fata corect? si citesti printre randuri si dai si tu un raspuns sa te afli in treaba...

a ejaculat pe ea dupa preludiu, ulterior actul sexual in sine a fost protejat, acu doar nu si a dat ala drumu vreo jumatate de litru sa se intinda peste tot.

Nu mai raspunde daca nu citesti cuvant cu cuvand ca o induci in eroare pe saraca fata care si asa e speriata.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ești fără chip, fără identitate, fără cunoștințe medicale. Întreabă orice ginecolog despre ce ai scris aici și te va contrazice. Iar, dacă nu știți, mai bine tăceți!

| Emilian65 a răspuns:

Da, are dreptate iubitul tău. Ramai gravida numai dacă actul sexual este neprotejat și ejaculeaza în vagin.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Iubitul tău are dreptate! Doar o ejaculare în vagin poate duce la o posibilă sarcină.
Altfel nu are cum. Sunt multe bariere interne de trecut. Și, pentru liniștea ta, un șervețel umed, te-ai șters repede și treceți la treabă în continuare!

| jhonnybravo69 a răspuns:

Cum ai sperma pe vagin inainte sa incepi actul sexual, barbatul are ejaculare precoce?