| AndreeaEmma a întrebat:

Hei. Daca masturbez singura cu degetul am sanse sa raman inscarcinata?

21 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

La sfarsitul clasei a saptea, vei invata la biologie ca oamenii se inmultesc altfel.
Nu esti insarcinata si foloseste-ti degetele pentru chestii inteligente, cauta seria "ce lucruri dragute fac doua maini harnicute", de exemplu.

| darrio2007 a răspuns:

Ce masturbezi? Posibil sa iti creasca mai repede manichiura.Cati ani ai?

caramela
| caramela a răspuns:

Da da ramai insarcinata si o sa faci un degetel..hai mai copilasi mai, de ce nu va traiti copilaria si sa va vedeti de scoala? doar cartea este viitorul vostru, si nu sexul si masturbarea la varsta frageda.
Ramai insarcinata, doar atunci cand tu, faci sex cu un baiat si fara protejare(prezervativ)
Lasati prosteala si traiti-va cu adevarat copilaria, ca este foarte frumoasa, dar din pacate scurta.
O zi buna!

| buzeduulci a răspuns:

Daaaa logic

| shadow72 a răspuns:

Dap...ai sansa sa *** si ultimul neuron ramas

| wforweirdo a răspuns:

In caz ca degetul tau ejaculeaza sperma, atunci da.

| Salahadin73 a răspuns:

Duci trollingul la nivel de arta. Felicitari!

| SPYKER a răspuns:

Iti dau un sfat..lasa degetul...ca o sa ajungi mama la varsta asta...si e pacat sad

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea Emma, cati ani ai?
In conditiile descrise de tine, NU categoric!
Ai insa grija ca asemenea practici sa nu devina o obseseie, o dependenta! Si grija la igiena!

| Seepty a răspuns:

Nu poti sa ramai doar daca ai vreun contact sexual cu un baiat, asa ca fii linistita mastrubeaza-te in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai?

| missandrab a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna intrebare!happy

| LoriLoL a răspuns (pentru anonim_4396):

Are 12 ani

| LoriLoL a răspuns (pentru anonim_4396):

La 12 ani? ti-ai gresit cariera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca imi spui de ce te masturbezi atunci iti spun si eu daca ramai insarcinata sau nu happy

| SorinTudor a răspuns:

rolling on the floor) mai deschide si tu un manual de biologie la "reproducere"

| Maioru a răspuns:

Ai sanse sa ramai insarcinata numai daca faci dragoste cu un baiat.

| ngllllll a răspuns:

Nu. Dar nici nu e bine.

| alezander12 a răspuns:

Pai daca mam ta te-a facut cu degetul ai putea ramine si tu insarcinata daca te masturbezibig grinbig grinbig grin!

| Bojica_Dinamo_Adrian_1994 a răspuns:

Normal ca ai sanse sa ramai si ai sa nasti un degetel acum iti pun tie o intrebare logica tu cum te-ai nascut s-a masturbat maicata sau a avut contact sexual cu taicato

| miki1for1you a răspuns:

Nu scumpa. stai linistita. poti ramane doar daca faci dragoste neprotejata cu un baiat.