| MagdaIrimie124 a întrebat:

Hei. Dacă pe calendar îmi arata ca zilele astea am fost fertila si am avut și ovulația, ieri trebuia (am avut acel mucus specific ca în fiecare luna) nu am un ciclu regulat, ci undeva la 28-30 zile. Cu +/-1/2 rar se întâmplă. Dacă am mâine poimâine contact sexual protejat cu prezervativ exista vreun risc de sarcina? Am pățit sa mi se mai rupă prezervativul..de asta întreb, in cazul în care. Mulțumesc!

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Riscul de sarcina exista intotdeauna, cat timp esti sanatoasa si capabila de reproducere.
Nu e nevoie sa te sperii insa, pentru ca tu ai un ciclu menstrual regulat, citeste aici putin sa te lamuresti:
https://natallife.ro/cum-stii-daca-ai-un-ciclu-menstrual-normal/
Stiind acest lucru,de asemena,cunoscand faptul ca ovulatia a avut loc zilele trecute,maine sau poimaine nu risti neaparat o sarcina, mai ales la un contact sexual protejat.
Ca sa nu aveti accidente, partenerul tau va trebui sa ia o marime potrivita de prezervativ(sa i se muleze fara sa lase goluri de aer, sa il stranga putin la baza) si sa aveti si un lubrifiant( pe baza de apa) la indemana, ca totul sa decurga lin si frumos.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Țara arde si baba adica tu te maninca n., in lume e razboi cine crezi ca sta acum de prezervativul vostru si de sexul vostru, mergi la ginecolog daca chiar asa este urgent, ca aici nu vei gasi medici, de multe ori pui tot aceleasi intrebari in loc sa faci ceva sa mergi fizic la medic asta trebuie sa faci inainte de a face sex.

| Violleta2022 a răspuns:

Calendarul si aplicatiile astea sunt inutile la toate fetele si femeile care au ciclu NEREGULAT, ca al tau.
Cred ca ti-am mentionat in trecut acest lucru si tot nu ai inteles.
Folositi prezervativ la sex, intotdeauna si vei fii in siguranta!