| DjBl3ndar a întrebat:

Hei dati-mi si mie niste statusuri pentru fete ceva mai noi si misto. dau funda:X.:*

3 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

ღ Priveşte`o... e dulce nu? Şi zâmbeşte, nu? :X imprăştie numai venin şi tu... Şi tu stai lângă ea, râzi la fiecare prostie ce`o spune;;) Prinde mai rău invidie pe ea, fosta taaa! =)) ღ"

"A scoate prietenia din viata, e ca si cum am scoate soarele din lume.

Cearta-ti prietenul in ascuns si lauda-l in public.

"Amândoi stim ca n.ai uitat tot ce a fost, Si probabil crezi c.am spus cuvinte fara rost, Te.am iubit blegule. Si înca te iubesc! Stii ca numai tu ma faceai sa zâmbesc

Ce pot sa zic? Nu regret nimic, iar asta pentru ca sunt ceea ce sunt, stii de fapt necazul te educa:)

honey, iubitul tau ma suna noaptea cu privat;;) :*

Încheie niste etape. Nu din orgoliu, din neputinta sau mândrie, ci pur si simplu pentru ca acel lucru nu se mai potriveste cu viata ta'

Oamenii pe care credeai ca ii cunosti, acum sunt doar niste straini...Visele la care sperai sunt doar niste Amintiri!:[; x]

Nu fi prea sigur, ca va putea ierta toti anii acestia`n care nu te`ai gandit la ea.;)

Ce mi-a placut odata îmi place întotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata.Fie ca urasc, fie ca iubesc stiu clar de ce!

Sentimentele sunt ca si stelele.nu dispar, doar se ascund de soare :)

A fost tot mai greu //. Ce am simtit, o sa stiu doar eu. :)

M-ai vandut cand ai avut ocazia, eu nu te vand, te dau degeaba;*

"Si poate crezi ca gresesc, e felu` meu de a fi, daca nu intelegi tu va intelege altu` a 2-a zi!;)

poti sa vi apoi sa pleci dar te rog pe bune de data asta daca pleci pleaca undeva in lume stiu ca nu te mai am si nu imi pare bine dar mai bine ma impac cu ideea decat cu tine;)

Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.

"Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta...Si cine va conta intotdeauna!

? Spui ca e o copila... dar asa cum e ea, ti-a furat inima!? Arata`i ca o iubesti,nu fi prost? Pune`ti si tu o data inima în folos`!?

"Poti sa Incerci sa Vopsesti cioara In alb, Tot nu`i Porumbel. La fel Cum niciuna Nu va Fi ce`a Fost ea Pentru el.

De vrei sa stii cum pot trai fara tine, de vrei sa stii ce rost mai are viata mea, pot sa-ti raspund ca ma descurc destul de bine, si am uitat tot ce ieri nu puteam uita :)

Face multe prostii... spune multe porcarii.dar stii si tu...nu o sa gasesti o fata care sa te iubeasca mai mult ca ea!"

"Sa stii ca nici ea, poate nici tu, acum nici viata ta, numai e aceeasi. S`au schimbat multe in urma ta. Ea. acum zambeste. atunci plangea.

Adolescenta e vremea in care realizezi ca nu te'ai indragostit de o persoana...ci de imaginea perfecta a acelei persoane, creata in propria minte.imagine care in realitate nu exista.;)!

si orice semn se vindeca dupa o vreme!"

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a2a oara!

"Nu te mai uita,nu mai ai tu fraiere fata de ea. Cand era cu tine tacea,nu comenta. Uita.te acum, e cu totul alta.//Pt. ca brunetele sunt speciale!;;)"

"Viata ne-a facut pe toti actori râdem sau plângem la comanda, mimam fericirea, tristetea, respectul, ura si chiar dragostea.

"ca Eva Kent n-am nici un sentiment :>:X"

Ce uni au si nu stiu sa pretuiasca. Altii cauta si'ar doRii` sa aiba"

"Te uiti si razi. Uita'te 'n pNm iN ogliNda si plaNgi"

. calca'i pe iNima cum te calca ei in picioare"

"m`ai dezamagit, nu doar odata ci inzecit"

ce i al meu e'al meu.ce i al tau nu ma mai iNtereseaza"

Stii tu, baby. daca e a lui.nu poaTe fi si a ta.iNdiferent de ce i'ai da.

Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face!

It's ok, i got lost on the way but i'm a supergirl.and supergirls don't cry.

Am învăţat că indiferent cât de bun iţi este un prieten oricum te va răni din când în când, iar tu trebuie să-l ierţi pentru asta.

Exista aceea persoana care te schimba atat de mult.incat iti este imposibil sa iti mai aduci aminte cum erai inainte ca ea sa intre in viata ta... :)

If the life is harsh, then you have to be harsher than it.

A man who wants something will find a way. A man who doesn\'t will find an excuse.

The life is too short, to have time for sadness too\"

Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit.
Hate leaves ugly scars, love leaves beautiful ones.

When a man is in love or in debt, someone else has the advantage.

The only way to have a friend is to be one.

Friendship. is not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything.

It's the friends you can call up at 4 a.m. that matter.

Love isn't blind, it's retarded.
When you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible

Trecutul e un bumerag ascutit, intorcandu-se si lovindu-te in cap de fiecare data cand i`l crezi ratacit printre mormane de amintiri petrecute in fiecare noi clipe din prezent.
"La fel o sa-ii fac si eO sa vad daca ii pica greu;) Si daca ma prinde am sa-i spun ca am avuth un prOfeSor Bun :-$"

Daca o sa-ti fie dor de mine, linisteste`te, o sa-ti treaca

"Ai ceva de zis de mine /:) asa si :))) te oftici ca is mai buna ca tine :))?"

"Draga mea nu ma privi atat cu ura, Tea iubit dar stii ca eu am fost mereu mai buna.;)

Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusî sa-ti mearga mintea "

"Iti pLAce Sa FuRi Iubitii? Ai GrIjA... Stiu Sa Rup DiNtii...[;)) ]"

"PLÂNG: cand sunt nervoasa. NU ÎMI PLACE DE MINE: cand am senzatia ca stiu tot..."

http://www.dedragoste.com/publ/42-1-0-1743

Am plecat,sunt cu toate fetele-n oras Pa pa pa pa te pup Sa n-adormi, sa m-astepti, ma-ntorc in 10 ani Pa pa pa pa te pup

Aproape tot ce mi-am dorit am obtinut. Daca nu a fost asa e pentru ca nu am vrut.

Am rabdare cand e vorba de prostie,insa nu cu cei care sunt mandrii de ea:)

Life is too short to wake up in the morning with regrets.:)
♥Ai innebunit,mi se pare mie te-ai indragostit, Cum ai nimerit,eu nu sunt persoana potrivita de iubit, Ti-ai mai revenit?

toate femeile sunt tarfe toti barbatii sunt dobitoci toata lumea e perversa si mincinoasa. vedetele sunt zero. atunci mutati-va draga in Cosmos

Let's be honest. Sometimes there is nothing harder in life than being happy for somebody else.

Explica`i ca exagereaza. nu`ntzelege? abereaza? Spune`i -PA- si se calmeaza;;):))"

♥ Poate m-am schimbat,poate m-am saturat,poate nu vreau s'aud,poate ca mi'e de ajuns, poate ca ce a fost, s-a dus"

♥Oriunde ai fi. Orice ai face. Cu oricine ai fi acum... Candva te vei intoarce` cand va fi prea tarziu. Atunci ai sa pretuiesti ce azi ai reusit sa pierzi

"Pentru oriCe barbat dorit de majoritatea fetelor... exista deja una pliCtisita de el :)."

Nu merge înaintea mea, pentru că s-ar putea să nu te pot urma. Nu merge în urma mea, pentru că s-ar putea să nu te pot ghida. Mergi alături de mine şi fii prietenul meu.

♥Vreau sa trag cortina
Jocul s-a incheiat se aprinde lumina!

Parca ai totul, dar nu ai ceea ce iti lipseste cu adevarat

| Daniella a răspuns:

♥I wish that I could fly . Into the sky . So very high . Just like a dragonfly .
♥Eu nu tin cont de ce crezi tu sau ce e`n capul tau !
♥Cand am probleme mai ales . Zic "Mai da'le'n mortii lor" .
♥De obicei nu crezi pana nu vezi cu ochii tai daca se poate . Ca visele devin realitate ! love struck
♥It`s to late to apologize .
♥Pot sa gandesc cu voce tare . Ca nimeni nu ma vede . Nimeni nu ma aude . Sunt o oarecare .
♥Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima .
♥Cand imi numar prietenii,pe mada o pun de 2 ori love struck .
♥Si poti sa`mi iei ce vrei . Cand am langa mine toti prietenii mei !
♥Siii peste toate o sa trecem cu capu` sus . Pentru ca surorile asta si-au propus smug .
♥Doar in visul meu gasesc lumea perfecta love struck .
♥Intamplator,oricine poate iubi smug
♥Cand iubesti pe cineva, simti nevoia sa-ti fie aproape love struck
♥Sunt eu,tu si restu' lumii . Tine minte nu conteaza ce abereaza unii . happy
♥Nu exista fericire de care sa-ti amintesti,fara tristete happy
♥Orice iti poti imagina,este real !
♥Visele intotdeauna inving realitatea daca le acorzi o sansa love struck
♥Fiecare are varsta pe care o simte .
♥Lumea in care traim . Este complicat de simpla happy .
♥Imi spui ca nu mai sunt la fel . Ca m`am schimbat . De fapt.n`ai ajuns sa ma cunosti cu adevarat .
♥O vezi doar cand vrea . De`aia esti nebun dupa ea.
♥Zii ce vrei,tu stii,eu asa`mi traiesc viata !
♥Sunt cine vreau să fiu şi fuck ce vreau ! Fără ruşine imi iau ce-mi convine smug
♥Say hello to my little gun smug .
♥Pot fi orice`ti doresti . Atata timp cat ma iubesti smug
♥Zici ca nu se mai poate . Ca le'ai vazut pe toate . Poate ar trebui sa cauti fericirea'n alta parte .
♥Diferita . Nu pot fi comparata . Nici cu toti banii din lume nu pot fi cumparata .
♥Nu stii ce gandeste si nu stii daca are rabdare . Daca e genu` de fata care ar face o favoare
♥Poate ca ar fi o idee sa nu mai stai sa pierzi timpu` in continuare . Da` cand faci un pas in fata ea dispare .
♥Si o pisica devine tigroaica daca traieste in jungla love struck
♥În mine se mai vorbeşte şi azi despre tine love struck !
♥Mie nu`mi strica vremea starile cum vi se`ntampla voua !
♥Sunt multe ca ea . Dar nu toate stralucesc batting eyelashes
♥Si'ti vezi de treburi. Ca oricum viata merge'n suturi .
♥Ai cazut,te-ai ridicat inveti noi moduri sa te scuturi !

| Girl a răspuns:

Uite un blog super: http://annamarya15.wordpress.com/

gasesti ce vrei tu:*