Daca il iubesti, accepta. Daca te simti pregatita, atunci accepta. Nu trebuie sa faci nimic in pat. Prima data te doare. Doar spune-i sa aiba rabdare, sa fie calm si atent. Iar cand te doare, opreste-l. Daca crezi ca nu mai poti, ii spui ca nu mai poti. Daca te iubeste, va intelege!
Biata de tine.
Ar trebui sa fie culmea fericirii daca accepti, ce sa mai pomenim de nu stiu ce alte lucruri. Normal ca nu stii, doar esti virgina si ai doar 15 ani.
Nu iti recomand sa accepti, pentru ca o sa ai de suferit.
Voi chiar sunteți fenomenali toți cei care ați comentat. Tipul are 19 ani, este clar un prost că altfel nu am cum să îi spun, nu poți cere sex de la o copilă de 15 ani, nu este pregătită atât fizic nici psihic!
Este mult prea mică pentru sex, pentru a face așa ceva. El este prea mare și o poate prostii ușor dacă nu e sex, e sex oral.
Păcat de ea.
Nu cred ca o sa ramai toata viata cu acel baiat, pe viitor vor urma altii ce le vei spune cand te vor intreba daca mai esti? Iti va fi jena sa recunosti si probabil te vor considera o fata "usoara" ( asa sunt baietii in ziua de azi, cauta fete cuminti dar umbla numai dupa c...). Gandeste-te bine!
Esti un pic prea mica. Incearca sa ii spui ca nu esti pregatita. Daca te forteaza, da-l-ncolo!
Gandeste-te un pic.Ce vrea un adolescent la 19 ani? Doar sex si bani.A stat cu tine in 2 ani de zile doar ca sa isi bata joc de tine nu trebuie sa te simti presata de el nu are niciun drept sa puna presiune pe un copil de 15 ani.
La 15 ani nu cred ca esti pregatita psihic iar fizic nici sa nu mai vorbim. Parerea mea este sa mai asteptati. o relatie la varsta asta ar trebui sa fie cu totul altfel.
de sex sau dragoste ai timp o viata intreaga si ca sa nu regreti trebuie sa fii pregatita din toate punctele de vedere si foarte bine informata. sunt multe riscuri la care te expui si nu uita de metodele de contraceptie.
Dragostea nu e ca in filme mai ales prima/ primele "incercari"! dragostea vine cu multe riscuri si probleme.
oare de ce vrei tu sa iti complici aceasta perioada a vetii?
e numai decizia ta dar informeaza-te de toate riscurile la care te expui inainte sa faci acest pas.
Vezi ca dragostea e una sexul e alta in primul rand vreau sa stiu cati ani are iubitul tau
Fii tare.NU ceda tentatiei.Asculta ce zic si nu iti va parea rau.Prima oara nu vei simti nimic, poate o mica usturime dupa act...dar dupa aia parerea de rau ca nu ai mai asteptat e groaznica...Bafta!
Tu te gandesti ca ai 15 ani si el 19? Am inteles ca aveti o relatie de 2 ani, dar corpul tau nu este pragatit. Nu mai zic si ce dureri groaznice o sa ai +plus ca exista sanse foarte mari ca tu sa nu te mai dezvolti, fizic vorbind. Are 19 ani, are nevoie de sex, logic ar fi sa faca el ce stie mai bine si sa te lase in pace pe tine