| DaReZon a întrebat:

Hei. De cand sunt eu nu prea am apucat sa port multe conversatii cu o fata sau sa imi fac o iubita, asa ca a venit timpul sa avansez si eu. Problema este ca neavand prea multe experiente cu fetele, nu prea stiu cum sa abordez din prima. Adica sunt cat de cat un om respectos si cu bun simt, dar totusi o fata nu este ca un baiat. Nu poti sa incepi ceva de genu "ce faci wai?". As dori sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: cum pot sa port o conversatie cu o fata, ce inseamna "a fi amuzant cu o fata", cum ar trebui sa saruti o fata (nu a sa stai incremenit si doar iti vei folosi buzele. Ar fi rusinos sau deranjant pentru ea daca ai atinge-o de fund/sani cand o saruti?), cum ai putea ca ea sa isi faca o parere buna despre tine, de la prima cunostinta? Funda pentru cele mai bune raspunsuri.

2 răspunsuri:
| StalkerSoul a răspuns:

Salut! Pai in primul rand fetelor le place sa rada! Asa ca glumeste cu ea, tachineaz-o.Te sfatuiesc ca prima data sau in primele zile. sa nu pui mana pe fundul sau sanii ei. pentru ca mna nu e bine asa de inceput, fii mai tandru mai senzual pune-i mana prin par, prin alte parti happy
Stai linistit o sa pui mana pe unde (vrei tu ) laughing e destul timp pentu tot.
Ti-am zis ca sa ii faci o parere buna, comporta-te natural, fii respectuos, glumet. atent! in special atent fetelor le place cand baietii observa ceva nou la ele. hai ca nu e greu!

Succes!happy

| BibuxBii a răspuns:

Pai,fetelor nu le prea plac tipii directi,asa ca ia-o incet,vorbiti intai ca amici,fa glume cu ea,iar cand va veni momentul ii poti spune ce simti.Din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa ii pui mana laughing, incearca sa fii mai sensibil, tine-o strans in brate cand o saruti, sa se simta protejata..intelegi tu.Doar dupa ce sunteti impreuna de ceva timp, iti poti permite laughing Hai ca te descurci tu happy