| BlackEyedGirl a întrebat:

Hei, de cateva saptamani a inceput sa imi placa de un coleg de clasa, vreau sa spun ca de cand s-a despartit de prietena lui, am inceput sa petrecem ceva mai mult timp impreuna. Cand ne intreba daca vrem sa iesim, eram de multe ori singura care voia, si el era de acord sa iesim doar noi doi (in general altii ar fi zis: lasa, iesim cand suntem mai multi). In fine, problema este ca ma place prietenul lui cel mai bun, si credeti-ma, toata clasa crede ca eu si baiatul care ma place vom fi impreuna, dar pur si sinplu nu simt asta pentru el. Credeti ca e vreo sansa sa fiu impreuna cu tipul de care imi place, sau nu am sanse din cauza ca s-ar putea certa cu prietenul lui? (Cred ca e creo sansa sa ma placa, adica a vazut ca vorbeam cu un baiat si a inceput sa ma intrebe daca e iubitul meu sau daca e ceva intre noi, sau cand am avut ultima "relatie" m-a felicitat, dar se vedea ca nu era prea convins). Voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sansele tale sunt uriase.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca in timpul acelor plimbari doar in 2 nu a incercat sa discute despre o eventuala relatie, se poate presupune ca nu este interesat sentimental de persoana ta, ori este mult prea timid si nu va indrazni sa te abordeze el primul nici in viitor. Trebuie sa preiei tu initiativa daca consideri ca ar merita sa deveniti ceva mai mult decat niste simpli colegi. Sa stii ca s-au egalizat valorile si nu mai este apanajul exclusiv al baiatului de a-i declara dragostea si cere mana iubitei, astfel ca o astfel de actiune initiata de fata a devenit un fapt considerat ca fiind ceva absolut normal. Succes.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Fa-ti intentiile cunoscute, le spui amandurora cum sta treaba iar ei vor intelege ca vor, ca nu vor, asta e situatia.