Si noi baietii avem inima ca si voi ...noi suferim mai mult decat voi doar ca nu ne aratam. un baiat cand raneste o femeie insemna ca si el la randu lui a fost ranit. daca stai un pic mai atent de vb cu un baiat iti vei da seama la orce baiat daca are razbunare in el sau nu.PAREREA MEA:p bafta!
Fiecare a avut parte de cate o deceptie in dragoste, fiecare a iubit dar a si ranit. Tot ce putem face este sa invatam cate ceva din fiecare experienta.
Sa stii ca nu avem inima de piatra asa cum crezi.Sunt doar unii care profita de naivitatea unor fete si crede-ma ca nu sunt putine.La fel pot spune si despre fete.Si unele dintre ele ranesc.
Mi s-a intamplat sa ranesc o fata, dar nu am vrut, sa atasat de mine prea repede si eu nu vroiam o relatie, vroiam doar o aventura dar ea nu vroia asta, asa ca am fost nevoit sa termin relatia cu ea, poate ca o sa fiu criticat dar eu sunt sincer si am aflat ca ea a suferit multa vreme si m-am simtit prost dar mi-a trecut intr'o ora
Unii baieti chiar nu au inima dar sunt si altii care sunt mai inimosi decat fetele
XxThoumaxXAndyXx întreabă:
Anonim519 întreabă: