anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,de ceva timp ma gandesc la un tip,as vrea sa-i scriu ceva gen,,Hei,imi place de tine,ai vrea sa iesim?", da' apoi ma razgandesc pentru ca tot ce facem e sa vorbim pe chat [fb ] conversatii gen cf.bine u. bine[nu bagati de seama prescurtarile] si uneori sa ne uitam la filme impreuna pe skype, deci nu suntem foarte apropiati, si as vrea sa ma apropii mai mult de el ca dupa ca-i spun ce simt [ps nu prea ne intalnim pe strada ]

8 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Dati-va o intalnire in realitate
o plimbare in parc e destul
vezi atunci ce si cum
si daca e momentul potrivit : spune-i ca-l placi

| RAY a răspuns:

Cand te intreaba cf spune-i ca te gandesti la el,trebuie sai trezesti interesul fata de tine,cu teama,frica as spune eu o anumita teama ca in realitate va vi mai putin romantic cum e acuma tu probabil ai vise,asteptari de la el, care undeva in mintea ta nasc temeri, cu temeri nu poti trai, e baiat de ce sa-i fie frica sa te vezi cu el, ai grija cum i spui ca il placi eu spun mai bine sa-i arati asta

| SkyPilot a răspuns:

Daca el nu-si face curaj, fa-ti tu. Scrie-i exact cum spui, o sa fie bine!

| cristimihailov a răspuns:

Daca sunteti atat de buni prieteni, crezi ca ai putea sa ii spui, atunci cand te intreaba... ce faci? sa ii zici "nu prea bine", pentru ca sa te intrebe de ce... sa ii raspunzi ca ai vrea sa iesi pe afara si nu ai cu cine?

Vezi ce raspunde. Poate este si el timid.

| Danysan a răspuns:

Poti sa inceri o smecherie dar sa te asiguri ca si el este liber. Spune-i ca ai vrea sa iesi prin oras dar ca prietenele tale au treaba si ca e un film marfa la cinema. Daca zicea hai cu mine e calar ca te place. Bine e posibil sa nu o faca dar macar incearca.Si daca vezi ca nimic zii direct si nu ai nimic de pierdut.

| Green66 a răspuns:

Spune-i că te plictisești acasă și nu ai cu cine să ieși la o plimbare. Dacă nu te invită să ieșiti undeva, înseamnă că ori e prost ori nu e interesat de tine deci îl uiți și dai Next.

| Florinx123 a răspuns:

Invita-l la un suc undeva si spune-i in fata ca il placi.

| xPegasus a răspuns:

Nu stam in acelasi oras, adica stam la tara, in aceeasi comuna, numa' ca el face naveta iar eu stau in camin