| adutzadragutza a întrebat:

Hei! De ceva timp plac un baiat, cum as putea sa fac sa ne apropiem mai mult unul de celalalt.Simt ca nici eu nu i-am ramas indiferenta lui dar cum as putea sa ma apropii mai mult de el? FUNDA +vot

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Să socializezi mai mult cu el, să ieși cu el afară... în felul acesta poți să te apropii de el.

| grab a răspuns:

Zi-ne ce ai intreprins pana acum, poate te ajutam pe marginea acelor incercari, sa nu reinventam noi apa calda!

| adutzadragutza explică (pentru grab):

Pai, am iesit de cateva ori dar nu doar cu el, si l'am vazut o data uitandu-se la mine fara ca eu sa stiu apoi cand l'am privit, a intors imediat capul ( eram la distanta unul de celalalt ) si alta data eram langa el si l'am vazut uitandu-se la mine iar appoi cand l'am privit a inceput sa'mi zambeasca.Ciudat nu?

| grab a răspuns (pentru adutzadragutza):

"Ciudat nu?"

Daca ma intrebi pe mine, ciudata esti TU!

Du-te mai aproape de el, acorda-i doar lui atentie, IGNORA ca pe mesanger pe toata lumea si dedica-i-te!

Succes!

Baiatul te place, dar daca stai ca o momaie nu ti-l aduce nimeni intre craci! happy

| adutzadragutza explică (pentru grab):

laughingPai nu vreau sa par nici obsedata, vreau doar sa ii atrag atentia intr'un felhappyAdica nu am mai vorbit cu el de o saptamana si ceva, pentru ca e plecat, nu prea am ce face acum momentansad

| crash15 a răspuns:

Incearca sa-l chemi la o iesire cu cativa prieteni comuni. In acest timp, vorbeste mai mult cu el: mesaje, facebook, messenger, orice. Si cand sunteti pe afara, singuri sau cu amicii, vorbeste si glumeste mai mult cu el, baga niste apropo-uri mai subtile. Si daca esti o fire mai nebunatica, nu strica sa-l gadili, sa-l pupi spontan pe obaz. Hope I helped ya'!winking