| pastilutecolorate a întrebat:

Hei.De ceva vreme m-am indragostita de un prieten foarte bun.Stau cu el mereu la liceu si in timul liber.Aseara mi-am luat inima in dinti si i-am spus ce simt.Numai ca el mi-a spus ca este indragostit de altcineva cu care nu poate sa fie, atunci mi-a cazut cerul in cap! A spus ca nu vrea sa se ragaseasca in mine din cauza ei si apoi sa ma raneasca pe mine.Doar ca eu il vreau indinferent de consecinte.Plang intr-una numai stiu ce sa fac ca sa fiu cu elsad.

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Fii lângă el atunci când are nevoie de tine.Nu-l sufoca mereu cu sentimentalismele.Dacă îţi petreci mai mult timp cu el, o să vă cunoaşteţi mai bine şi o să vadă că merită să fii mereu lângă el. Dacă el a spus că nu vrea să te rănească, înseamnă că tu eşti o fată deosebită. Stai în preajma lui.Intră în sufletul lui treptat.Fii mrereu tu însuţi. Înveseleşte-i ziua.Fii mereu spontană, să fii creativă şi să ai mereu idei noi şi frumoase.Astfel,el o să te aprecieze tot mai mult pe zi ce trece.Fă-l să se simtă bine cu tine. Adu-i zâmbetul pe chip, spune-i lucruri frumoase. Dacă ţii la el, trebuie să te înarmezi cu mai multă răbdare decât niciodată.Un gând bun din partea mea.Nobody4Nobody.

1 răspuns: