| Twyti a întrebat:

Hei!
De un an tot am facut dragoste cu iubita mea in mod regulat. Si partidele durau aproape 3 ore intens. In pauzele in care nu aveam posibilitatea sa facem dragoste(3-4 zile) ma masturbam destul de des. Recent am facut iar dragoste (dupa o luna de pauza in care nu m-am masturbat deloc) si m-am terminat in 15 minute. Care e cauza? O solutie aveti? Vreau un raspuns argumentat.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Bucuria revederii aparuta dupa o a anumita pauza in relatia de cuplu, creaza si aparitia unor sentimente de natura erotica foarte intense, ceea ce genereaza automat o excitabilitate de moment mult marita. Aceasta surescitare de moment provoaca si o excitatie sexuala puternica si implicit cateva acte sexuale tumultuoase, intense, puternice dar care afecteaza performanta sexuala, care de regula se termina mult mai repede decat cele intrate deja intro anumita obisnuinta sau asa numitele acte sexuale de rutina. Singura solutie care te scoate din impas se rezuma la intretinerea mai multor partide sexuale intro perioada cat mai scurta. Succes.

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu exista nici o cauza ci pur si simplu te termini mai repede daca trece mai mult de 3-4 zile de cand nu ai facut sex!

| claaau a răspuns:

Exercitiul e mama invataturii, asa si cu sexul cu cat il practici cu atat o faci mai bine, adica in sensul ca te tine mai mult, ceea ce ai patit tu nu e nicio problema, pentru ca daca te apuci de treaba in curand o sa ajungi la performanta dinainte. Stiu ca am patit-o si eu, am avut o perioada de 2 luni in care m-am masturbat o data sau de 2 ori pe saptamana si cand am avut contact sexual nu mai duceam la fel de mult ca inainte, dar dupa 3 4 numere am revenit in forta! Deci nu te panica pentru ca e normal ce ti se intampla!

| Jessica007 a răspuns:

Ai pierdut antrenamentul si de aceea te-ai terminat repede.Cu cat este mai des actul sexual cu atat poti duce mai mult in timpul sexului si te termini mai tarziu(circa 3 ore cat ai specificat). Succes! happy