| maryya1 a întrebat:

Hei! De un timp am inceput sa vorbesc cu un baiat, mai exact de prin luna august. Cu el nu am prea reusit sa vorbesc multe.L-am vazut si in realitate de foarte multe ori pentru ca parintii nostri se cunosc, dar nu cred ca ma mai tine minte.Problema este ca ma tot invita sa ies cu el in oras si eu i-am spus ca nu pot pentru ca am scoala si ca in week-end e posibil sa nu am treaba si s-a suparat pe mine ca nu am iesit cu el pentru ca si mi-a spus si se vede clar..si imi pare foarte rau de el, in fiecare sambata imi zice sa ies cu el, dar eu chiar nu pot si nu vreau sa il vad trist...Am inceput sa tin la el cam mult, dar nu stiu ce sa fac sa nu mai fie suparat..Si faza importanta e ca luna viitoare vin parintii mei acasa si o sa vina el la mine, el nu stie asta si macar daca nu ies cu el in oras, cand il vad vreau sa il strang tare in brate si sa imi cer scuze.Voi ce parere aveti despre tot? Vi se pare normal ca sa nu prea comunic cu el si deja sa ma invite in oras?(mai bine de 7 ori)

2 răspunsuri:
| Subsemnatul123 a răspuns:

Nu-ti place de el probabil. Daca iti placeq, cred ca puteai sa-ti faci timp 2-3 ore din timpul tau pretios de eleva la scoala ca sa iesi cu el, macar o data pe saptamana. Sau poate chiar oricand iesi de la scoala.

| Heavenonearth a răspuns:

Care e motivul pentru care nu poți?