| Swag4ever a întrebat:

Hei,deci am aproape 13 ani si menstruatia mi-a venit acum 3-4 luni si nici inainte nu mi-au crescut sanii iar celelalte colege ale mele au sani destul de mari si ma simt stanjenita va rog frumos spuneti-mi ceva care sa mearga si fara raspunsuri gen mai asteapta sau inutile dau funda celui mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ar fi bine sa renunti la stanjeneala ta, e un complex pe care ti-l creezi singura.
In viata ajungi departe cu o minte isteata, cele care au incercat s-o faca cu marimea bustului nu au un nume prea bun...

6 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Nu trebuie sa te compari cu colegele tale, chiar daca aveti aceeasi varste!
Totul depinde de dezvoltarea ta si mostenire genetica!

| Valentina00 a răspuns:

Nu ai ce sa faci in privinta asta!
Unele fete se dezvolta mai repede altele mai tarziu de exemplu tu. Ai doar 13 ani, mai ai timp.
Nu trebuie sa te simti stanjenita de sanii tai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce probleme îţi pui tu la 13 ani. Eu la 13 ani eram scufundat în cărţi şi caiete.
Dar mă rog, tu acum ce vrei să "îţi măreşti sânii?" Well, n-ai cum. Trebuie să aştepţi să te mai dezvolţi.

| nightwish12356798 a răspuns:

Eu spun ca ar trebui sa nu bagi in seama aspectul fizic al altora, uite eu cunosc o fata care e in clasa a 6a si arata mult mai bine ca cele din clasa mea (a8a) mna iti spun sincer sa nu te complic de pe acu' ai eu eram urata in clasa a 5a-a6a si na e bormal. O sa fii mult mai frumoasa cand o sa te maturizezi si no sa-ti para rau de dezvoltarea ta asa lenta.

| Giulia97Anna a răspuns:

Nu-i nimic grav dragutawinking asa eram si eu la varsta ta si cu siguranta nu sunt singura.Iar colegele tale ori sunt mai plinute ori poarte sutien cu push up.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Nu ai ce face, trebuie să ai RĂBDARE!

Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).

Toate cele bune.