| ArizonaLover a întrebat:

Hei deci am multi prieteni care de fiecare data is cu iubitele/iubitii si se saruta si alte chesti eu sunt singura care nu am prieteni si chiar imi doresc sa pot sa sarut un baiat etc... Ma poate ajuta cineva cum sa atrag atentia baietilor?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In tentativa de a atrage atentia unui baiat asupra sa orice fata trebuie sa-si foloseasca armele de seductie cu care a fost dotata natural, sau altfel spus asa cum sunt acestea folosite de majoritatea femeilor in tentativa de a se face placute/dorite/remarcate si in general apreciate de un baiat/barbat. Printre armele principale se pot enumera : farmecul, personalitatea, umorul, indrazneala, sarmul, privirea misterioasa sau limbajul corpului, insa trebuie sa stii sa le folosesti in mod diferit in functie de situatia existenta la un moment dat. In cazul in care iti doresti prietenia unui baiat dar din cauza timiditatii nu indraznesti sa-i spui prin viu grai ca-l placi, ai putea sa-i sugerezi acest lucru prin comportamentul tau, prin limbajul trupului sau doar din priviri mai insistente sau mai languroase, sa-i sugerezi ca nu-ti este indiferent si daca ai ocazia nu te abtine sa-l priveste in ochi, dar sa nu-l fixezi mai mult de cateva secunde. Procedand astfel vei ramane in continuare fata misterioasa si "inabordabila" ceea ce ar trebui sa-i deschida ochii iar daca chiar este interesat de tine sigur va actiona la aceste "indemnuri" de ale tale.Incearca nu ai nimic de pierdut, ai numai de castigat. Succes.

4 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Pai iesi in club imbracata sexy si o sa fi asaltata de baieti

| Drimmero a răspuns:

Asta vine de la sine, nu trebuie sa le arati tu vreun motiv, cine te place, te place pentru ceea ce esti. Ai rabdare, jumatatea ta ti-e pe drum.

| R0R0 a răspuns:

Nu poti sa faci ceva anume.
Trebuie doar sa fii tu insuti! Sa te simti bine in pielea ta.
Sa zambesti, sa fii sociabila

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Faci parte din categoria sexului frumos.
1) Ori esti minora grav si nu stii cum sa vorbesti cu un baiat
2) Ori esti instabila emotional si toti te ocolesc
3) Ai un comportament care nu e la locul lui si ii respingi
4) Vezi alte defecte si remediaza-ti-le