Lumea jignește și bârfește. Asta știai, doar. dar atâta timp cât tu îl iubești pe băiatul acela, și te face fericită, nu trebuie să pui la suflet tot ce le iese pe gura băbuțelor. Și iubirea nu are vârstă, sau înălțime. Trebuie doar să te simți bine cu el, să te facă fericită, și să știi dacă e băiatul perfect pentru tine. Nu știu cine a inventat regula : " Băiatul trebuie să fie mai mare(la vârsta) decât fata, și mai înalt ca ea". E o porcărie. Chiar nu prea contează vârsta. Știu niște oameni, și diferența dintre ei este de 15 ani. (el e mai mare decât ea)...și totuși lumea i-a bârfit, dar ei nu s-au despărțit. Sâc sâc, lume invidioasă. Am întâlnit și cazuri, când băiautul era mai mic decât ea, iar diferența era de 4 ani . Și ce? Care-i problema? Nu înțeleg de ce băbuțele, și alte țațe nu își văd de treaba lor, de viața lor. Sunt foarte enervante, am specimente din acestea pe cale de dispariție, în oraș. ^^. Tu dacă-l iubești, numai contează ce ciripesc țațele . Sper că s-a înțeles ideea.
O zi bună, draga mea! :***
De ce conteaza cum ar privi cei din jur? Intrebarea este daca cei doi are creea o relatie buna sau nu. Nu va mai definiti in functie de ce cred cei din jur.