anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Deci îmi place foarte tare de un baiat. O sa îi spun G. Dar nu știu dacă G. mă place pe mine. Pentru că el are deja o iubita, pe care nu o suport. Dar e ceva ciudat la G. Am observat ca rămâne blocat uitandu-se la mine. La fel și eu. Am 15 ani și nu știu dacă e normal, dar de la o vreme, simt nevoia sa am prieten. Sa fiu luată în brațe, sa fiu sarutata, etc. Îl visez foarte des. De exemplu aseară am visat ca mă ținea în brațe și mă săruta be buze și pe gat. Și a fost așa de real.E posibil sa fie cumva un vis premonitoriu? Apropo, în visul meu nu prea știam sa sarut. Adică m-am sărutat o data printr-a șasea și chiar nu m-am descurcat. Întrebările mele sunt:
1: Cum pot sa îl fac sa ma observe?
2: Poate fi visul ăla premonitoriu?
3: Cum pot sa exersez un sărut? Am încercat o chestie cu mana dar poate știți voi altele. În vis părea așa de usor...

Va rog frumos nu îmi săriți în cap și nu spuneti ca întrebările mele sunt stupide și sa îmi văd de scoala. Dacă nu aveți un răspuns la una dintre întrebările mele, atunci mai bine nu mai raspundeti.

3 răspunsuri:
| AlinSiAtat a răspuns:

1. Fiind intr-o relatie, e nasol. Totusi, fii naturala si daca el chiar te place, o sa te abordeze.
2. Nu cred in asa ceva.
3.Cel mai bine exersezi sarutand, nu e rusine sa nu te pricepi, toti am plecat de undeva, nu iti fie rusine.

| Anonim7hhsh a răspuns:

P.S. Noi nu vorbim absolut deloc.

| Carrefour a răspuns:

Ce ai fa adelino