anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Deci îmi place foarte tare de un baiat. O sa îi spun G. Dar nu știu dacă G. mă place pe mine. Pentru că el are deja o iubita, pe care nu o suport. Dar e ceva ciudat la G. Am observat ca rămâne blocat uitandu-se la mine. La fel și eu. Am 15 ani și nu știu dacă e normal, dar de la o vreme, simt nevoia sa am prieten. Sa fiu luată în brațe, sa fiu sarutata, etc. Îl visez foarte des. De exemplu aseară am visat ca mă ținea în brațe și mă săruta be buze și pe gat. Și a fost așa de real.E posibil sa fie cumva un vis premonitoriu?

Acum am aflat ca el s-a despărțit de iubita lui pentru mine. Prietenul lui cel mai bun mi-a trimis niște screenshoturi cu conversația lor. Aia a fost cam asa:
G: M-am despărțit de M... ( nu o sa dau nume intregi)
Prietenul: Îmi pare rău frate. De ce?
G: Acum altcineva si-a făcut loc...
Prietenul : Super, bro! Cum o cheamă?
G: Nu ai de unde sa știi, nu o cunosti...
Prietenul: Tu de unde stii? Poți sa îmi spui, sunt prietenul tău cel mai bun.
G: Juri ca nu o sa mai spui nimanui?
Prietenul: Pe ce am mai sfant.
G: Ok. E Ruxi, de la F1.
Prietenul: Pe bune?!?!?!
G: Da, pur și simplu nu mai pot sa îmi mai iau gândul de la ea. Ochii aia verzi și parul ăla roșu mă înnebunesc.
Prietenul: Ai dreptate. Chiar e fruumoooaaaasaaa!
G: Ia mâna! E a mea

4 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Nu ai vise premonitorii de genul acesta, mintea ta se gandea la el si l-ai visat e simplu, iar daca are iubita si vorbeste cu tine acelasi lucru il va face si daca e cu tine

| NAT0 a răspuns:

Nu există vise prevestitoare, alea vin din subconștinet, ești obsedată de tipul ăsta și dacă nu te duci tu la el, o să vină alta la el și tu o să rămâi cu mâna-n gură. Ți-am zis-o mai direct că am mai văzut întrebarea asta acum ceva timp.

| TanteMarianne a răspuns:

Eu zic sa te imbeti, poate il uiti.dar dupa sa nu te prind cum tipi pe strada, da mama sunt beată. Nu pe nu e acum, eu zic sa te imbeti ca sa nu mori cu inima franta.

| Edisor27 a răspuns:

De obicei, visurile sunt doar ganduri, dar nu putem zice nimic