Incearca sal intrebi daca mai vrea sa fie cu tine si spune-i ca asta e ultima sansa altfel nu va mai fi nimic niciodata intre voi sau incearca sa il uiti pentru ca altfel se va juca cu voi 2 mult si bine cand se cearta cu una merge la alta si tot asa.
Dar totusi incearca prima nu incearca sa-l faci gelos cu alt baiat ca va renunta la tine baietilor de genul asta nu le place sa se complice Sper ca te-am ajutat!
Pai daca te.a iubit mult nu te mai lasa pentru prietena lui si ramanea cu tine chiar daca e cu ea de 6 luni.
Ar trebuii sa vorbesti serios cu el si sa.ii spui daca mai tine la tine cum spunea el
Eu iti recomand sa nu fii cu cineva asa incurcat! nicio fata nu vrea pe asa cineva langa ea care nu stie ce vrea ca deja o sa vad ca peste o saptamana iar te paraseste pentru alta lasa-l balta daca te-ar iubi ramamanea cu tine adica poate s-a certat cu prietena lui si te foloseste ca pe a cincia roata. sper sa faci alegerea corecta! (+un baiat spune orice dar nu se tine in veci de cuvant!)
Si fetele se tin de cuvant? Cred ca e o chestie valabila speciei nu sexului masculin
Da sssiiiguuur nu te pot contrazice dar mai mult mint baieti. sâc!:-P
Nu ma refer strict intr-o relatie, imagineaza-ti urmatoarea situatie: 2 fete vorbesc, una o intreaba pe cealalta "Fata ce greutate ai?" si cealalta inevitabil o sa zica cu 3-4-5 kg mai putin/mult (depinde de situatie)
Aiciii nu te pot contrazice, mai ales la greutate da!