| DeaDeea a întrebat:

Hei, deci mine imi place de un baiat din a 8-a *eu sunt a 7-a*. el stie ca imi place de el, cand a aflat au aflat si toti din clasa lui si vroia sa para npasator, s toti il cicaleau, si pe mine de asemenea, si dupa doua zile dupa asta toti il intrebau daca vrea sa fie cu mine iar el de fata cu toti spunea ca nu vrea, si a spus asa * sunt alex si ma cac pe andrada* alex el, andrada eu. iar dupa faza asta le-a spus unor prieteni comuni noua ca ar vrea sa incerce. a trecut cam 2 sapt de cand nuam mai fost bagati in seama si nu am tupeu sa vorbesc cu el.m=am gandit sa il iau prin surprindere si sa il pup. nu mai stiu ce sa ma fac il ador, funda!:*

4 răspunsuri:
| MihaCool99 a răspuns:

Pe bune, tu nu ai auzit ce a spus?laughing.Crede-ma.numai isi bate joc de tine.Asta-i viata! Eu iti zic sa fii nepasatoare..asa e cel mai bine, crede-ma..doar isi bate jocwinking.Nu vezi ce las e? Daca chiar ii placea de tine vorbea cu tine, dar nu..si-a batut joc.Parerea meawinking

| Ycu a răspuns:

Te auzi? Isi bate joc si tu il adori? Naiv.

| 7639781254 a răspuns:

Lasa-l in pace! E un dobitoc!

| REDNEK a răspuns:

Eu zic sa il lasi pe el sa faca primul pas, in cazul in care te place.Pentru ca daca nu te place si tu mergi si il iei prin surprindere o sa te faci de ras in fata lui si poate si a prietenilor lui.