| Roxidd19 a întrebat:

Hei! Deci... nu pot intelege de ce nu am prieten.Toata lumea se lauda ca are si ma simt prost ca ma intreaba:"Ai prieten?" Si incep sa rada si sa zica ca nu stiu care baiat o place si chestii... Cum pot sa-mi fac prieten? >(CATEGORIA:")Fundii

Răspuns Câştigător
| DianaScorpio a răspuns:

Am observat ca la adolescenti chestia asta cu avutul unui/unei prieten/a este un fel de "moda". Adica nu esti "cool" daca nu ai. Ceea ce este o reala prostie.
Este greu sa intalnesti persoana potrivita, plus ca o relatie adevarata tine ani de zile si e bazata pe lucruri mult mai solide decat pe cele pe care multi tineri cred ca s-ar baza.
Trebuie sa stii ce vrei de la viata si sa nu te mai lasi influentata de cei din jur. Nu este o rusine sa nu ai.

8 răspunsuri:
| Teo a răspuns:

Nu este o rusine ca nu ai prieten.De multe ori si preiteni mei imi faceau asa si eu nu-i bagam in seama.Adica e decizia ta daca vrei sa ai prieten sau nu.Nu este a lor.Nu asculta lumea ca nu o sa ajungi departe pe mana lor.

| FunDa a răspuns:

Pai.nu-ti te teme va veni si randul tau! poate ca un baiat te place sigur doar trebuie sa-i dai tu mai multa importanta. uita-te bine in jur! o sa fie ok! pup :* bafta

Răspuns utilizator avertizat
| Kidutsa a răspuns:

Crede-ma este doar o moda acum, asa sunt si eu.Nu mai am prieten din septembrie 2010 si nu am nici pe dracu.Sincer sunt putin invidioasa cand vad pe altele cu prieten,dar imi trece cand stiu ca sunt mult mai fericita fara. Daca te simti incomoda, nu le baga in seama sau fa-ti prieten, Sunt destui baieti.Fiecare are perechea lui in viata!winking

| Rritu a răspuns:

Pai cauti 1 baiat pe care sa il placi si care sa te placa la fel de multhappy
Vorbesti cu el, il intrebi chestii despre el etc.
Apoi daca vrei astepti sa te intrebe el daca vreti sa fiti impreuna, sau il intrebi tutongue
(Sper ca raspunsul meu sa te ajute)
PS: Cati ani ai? big grin

| Dav7id a răspuns:

Salut Roxana, nu trebuie sa ii iei in calcul ce spune lumea.Nu te cobora la un nivelul lumii,ce daca nu ai prieten,esti o fata care se respecta pe ea si asteapta sa vina baiatul care trebuie,esti desteapta dupa mine,nu mai baga lumea in seama, ca daca stai sa ii asculti, ai murit si te-ai reincarnat.Eu nu am spus nimanui ca am prietena vreodata,se afla bine,nu se afla mai bine,e viata ta, e ceva privat, ceva care tine de tine si numai de tine.Toata lumea se lauda,manelisti,da-te deoparte si ramai modesta ca e mai bine, esti mai apreciata de cei care intr-adevar stiu aprecia pe cineva, de exemplu' eu.Fii Tu ca asa e mai bine,nu asculta si de unu si de altu, ca nu-s ei mai potriviti in a lua decizii pentru tine, decat tu! Salut Numai Bine!

| cristina_4424 a răspuns:

Ca esti urata de aia! Daca erai frumoasa fi sigura ca aveai deja prieten! Deci du-te la frumusete pe muchie de cutit!

| Radu_5166 a răspuns:

Ym:radu_9596!
vbsmugthinking