| Keri7 a întrebat:

Hei...Deci pe scurt: Sunt cu o fata de 2 ani si 3 luni si in relatia noastra au fost si certuri da' si momente frumoase...ca in orice relatie de altfel. Acum 2-3 luni ea m-a inselat sau cel putin a incercat cu in coleg de cls. Ea a zis ca el ma "completeaza" pe mine si ca inca nu s.a decis ce sa faca. Eu ce as putea face in situatia asta? Ea nu se comporta prea frumos cu mine si eu o vad ca cea mai importanta persoana din viata mea.

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Bun, deci are nevoie de altu? Altu sa primeasca!
Ce ai putea face? Sa o eviti si sa uiti ca ai avut o relatie de lunga durata cu o asemenea persoana.
Nu iti merita iubirea si atentia. Nu inteleg cum poti sta langa ea dupa aceea "tentativa".
Foarte urat, deci dupa 2 ani de relatie sa-ti faca asa ceva?! Uita de ea!
Pentru fatuca asta tu nu mai insemni nimic. Rupe orice legatura cu ea, n-o mai cauta si las-o sa-si vada de viata ei si sa fie multumita de proasta alegere. Nu-ti face griji, roata se intoarce, iar timpul o sa te rasplateasca pe tine.

Capul sus!

8 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Te duci la ea si ii spui direct "Draga mea, te las...Eu nu sunt o optiune si niciodata nu o sa fiu"...si o lasi cu ochii in soarewinking.Cel mai bine e asa, fi tu cel care pune punct, nu ea.

| mona a răspuns:

Cred ca ar trebui sa o lasi de domeniul trecutului, meriti mai mult decat atat

| EmHinoki a răspuns:

Imi place cum sta situatia pe aici. Copii cu o relatie de 2 luni incearca sa ''rezolve'' o situatie de criza intr.o relatie serioasa.
In primul rand important e ceea ce a facut-o sa faca asta. Cu siguranta nu ai fost usa de biserica si ceva foarte GRAV a facut-o sa te ''insele'' Cum spui tu nu a fost o simpla aventura colegul ei, deci probabil nici ea nu a vrut sa se ajunga aici. Cand lasi o persoana balta sau o ignori, iar altcineva vine si il ''completeaza'' e logic sa numai stea dupa cealalta persoana. Daca nu-to stiam situatia crede-ma spuneam ca e curva., dar stiind cum sta treaba spun doar ca in locul tau taceam ca te-ai lins pe bot cu postarea tawinking. Mai bine spune si ce-ai facut in asta 2 ani de relatie si mai spune si ca momentele alea frumoase au fost numai DIN CAUZA EI! ca tu. fugeai prin padure laughing)).

| yyyyy a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa o uiti. Am o nelamurire. Ce nu s-a decis sa faca? Sa aleaga intre tine si celalalt coleg?! Posibil sa te mai fi inselat pana acum. Daca a incercat o data, a doua oara va incerca din nou.

| Keri7 explică (pentru yyyyy):

Nu a decis nimic inca...da' stiu ca pentru ea nu a fost doar o "aventura" ce s.a int cu el oh go on Il vede foarte imp si il protejeaza...si pentru el a trecut si peste unele chestii care nu le suporta inainte.

| mikey06982 a răspuns:

Nu imi pot imagina ce fata e ea, nu e frumos din partea ei si ar trrebui sa-i para rau.Las-o tu, nu atepta ca sa iti zica ea ce face, asta poate dura 1.5.10 ani sau cine stie.Si mereu sa iti zici in gind sau tare depinde tu cum vre,, Viata merge inainte cu sau fara pre multe cuvinte''
Bafta

| costy2120 a răspuns:

Du-te la ea si rupe-i capul de pe umeri, aia nu e fata si nu merita sa o iubesti cum zici tu, dupa 2 ani si ceva sa iti zica ca altu te completeaza pe tine e cel mai nasol lucru sa il auzi de la o fata care o iubesti, si ea oricum nu te mai iubeste, poate are indoieli ca sa obisnuit cu tine dar dragoste din partea ei nu mai este

| Kriskrs a răspuns:

Ti-a zis bine, te "completeaza", niciodata cineva nu o sa caute ceva in alta parte daca persoana de langa ii ofera totul. exista niste lipsuri clar, este clara situatia, cel mai bine papa