Eu cand am pus o intrebare similara, mi-au sarit in cap si au zis ca generalizez. Dar vad ca nu sunt singura care gandeste asa. Si da. Sunt orgoliosi. Iti dau dreptate. De ce?
Nu stim. Prefera sa isi piarda iubita decat orgoliul.
Din aparare.
Orgoliul multora e scutul pus intre ei si orice durere pe care nu vor s-o recunoasca nici fata de ei.
Baietii tin la numele si demnitatea lor, este un fapt ancestral.
Ca sa arate ca sunt raniti, ar insemna sa renunte de bunavoie la propria demnitate si ei n-o fac atat de usor ca fetele.
Poate ca sufera mai mult decat ele, doar refuza sa se exteriorizeze.
Dar si baietii plang...
Din cauza faptului ca de mic esti invatat sa fi puternic sa nu te lasi calcat in picioare, mediul ne influenteaza mult, ambele sexe sunt orgolioase asta tine de pshiologia fiecaruia nu de un anumit gen
Nu toti Cate mi so intamplat si tot n-am renuntat la ea asa ca nu ne mai baga in aceeasi oala. Da stim si noi va bagam in aceeasi oala cu toate dar cum am spus nu toti Si asta fiindca nu le pasa, aia schimba femeile ca pe lenjeria intima daca nu chiar mai des
Hey,asta ma intreb si eu de multe ori. Daca sunt orgoliosi cred ca sunt mai interesanti si o sa isi dea seama daca iubitele lor se vor intoarce la ei ii iubesc si tot asa.Stiu cum e, nu e bine sa fii asa orgoslis ca o sa ai mult de pierdut dupa parerea mea Sper ca te-am ajutat :*
Mda. Eu si prietenul meu ne-am certat din cauza lui. Si nici pana acum nu m-a sunat.
Stiu si eu de multe ori m-am certat cu prietenul meu din cauza la orgoliu . Incercati sa va impacati si sa aveti o discutie ferioasa in privinta asta daca nu o sa ajungeti unde nu prea cred ca vreti
O sa incerc.
Va tin pumnii sa treceti peste asta.
Multumim
Oricand ai nevoie de ajutor scrie.mi :* te voi ajuta cu mare placere
Un baiat este orgolios doar atunci cand o face din dragoste, pentru ca chiar ii pasa de o anumita persoana.
Sunt prea plini de ei si nu sunt in stare sa lase orgoliul la o parte atunci cand trebuie.
Vor sa para tari, si indiferenti, dar de fapt nu e intotdeauna asa.
Nu neaparat orgoliosi, suntem genul care facem pe " cocosii" in preajma fetelor, dar asta nu inseamna ca nu avem sentimente, doar ca ne este cam greu sa recunoastem :3
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: