De asta dragostea e nasoala rau! Il placeai pe golan pentru ca era curvar si iti starnea interesul, dorinta, sa il ai doar pentru tine si sa il si schimbi. La celalalt baiat, probabil era plictisior, adica prea perfect.
1 are un fizic mai frumos posibil
2 tea fermecat personalitatea lui
3 eu nu i-as spune golan sau curvar nu e frumos sa jignim pe cineva pentru ca isi traieste viata intr-un mod diferit fata de alti,e om i place viata,i place sexul mai schimba si el,poate te iubeste sa stii ca un barbat iubeste o femeie dar poate face sex cu o mie,suntem masculi avem nevoi sexuale,in trecut asta era o mandrie si in prezent e desigur, in toate speciile e o mandrie asta, dar in timp se va maturiza acuma e inca tanar,daca e sa ne referim evolativ un vanator e puternic,rau,are multe partenere, e lider, are personalitate, rau in sens bun, pe voi fetele e natural sa va atraga asta
De proaste, nu exista un raspuns mai direct. Daca intr-adevar gandesti asa, atunci lasa-l pe saracul baiat si intoarce-te la fostul, il meriti din plin.
Asta ar trebui sa stii tu. Sa stai odata, sa te gandesti de ce faci greseala asta. Pentru ca, pentru mine este o greseala. Sa il iubesti pe cel care te inseala, si sa te desparti de cel care te iubeste.
Nu cred ca ai facut alegerea corecta.
Mai gandeste-te.
Probabil eşti masochistă, îţi place suferinţa. Mai sunt şi oameni de ăştia.
Asa suntem noi...dam la o parte baietii bunii si ii alegem pe golani.Sa fim sincere nimic nu se compara cu dragostea unui golan. Uneori ajungem sa regretam deciziile luate, dar trecutul e trecut.
Petru ca esti imatur si nu ai minte deloc. dar stai linistita. ai renuntat a baiatul bun iar alta fata va fi norocoasa sa-l aiba. macar ai facut o fapta buna cuiva. daca tie it place sa fi obiectul sexual al unui golan curvar nu ai decat sa continui cu el dar fi sigura ca nu te iubeste...bleagooo
Suntem cam in aceeasi situatie, si eu am ajuns sa stau cu cineva care nu era de mine si era clar acest lucru pe langa lucrurile oribile pe care mi le facea ..il iubeam normal e golanul care m-a invatat ce e dragostea si deseori am ratat iubirea baietilor care chiar o meritau care ma pute-au face cu adevarat fericita si tot la el ajungeam. Cred ca cel mai potrivit lucru pe care il poti face este sa lasi totul sa decurga de la sine, timpul le rezolva pe toate si nu uita ca daca e sa fie, va fi al tau cu siguranta, Bafta :*
AndreeaI012452 întreabă: