anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.deci vreau sa scriu o poveste de dragoste si. vreau cat mai multe citate de dragoste. Ce este dragostea pentru voi, cum se arata dragostea si tot ce stiti ...Va multumesc :*

Răspuns Câştigător
| simoSTAR a răspuns:

"sa iubesti inseamna sa-ti asumi cel mai mare risc.inseamna sa-ti pui viitorul si fericirea in mainile altuia, inseamna sa crezi fara rezerve, sa accepti sa fii vulnerabil, sa daruiesti totul, sa sacrifici totul fara speranta.asta e iubirea! nimic nu este greu in viata daca ai iubirea alaturi. fara ea inima ar fi mereu trista dar nu uita.sa te indragostesti e usor, sa ramai indragostit cere efort.numai daca va iubiti si sunteti impreuna totul este mai frumos, pentru ca va iubiti...si pentru asta faceti sacrificii!"

13 răspunsuri:
| Andraa_3088 a răspuns:

Eu cred ca o sa iasa mult mai bine daca lasi citatele de dragoste si pui pe hartie exact ce e in sufletul tau. Originalitatea si sinceritatea scrierii impresioneaza mereu.

| lexis a răspuns:

Cred ca dragostea e ca o dependenta.Cand te-ai saturat de felul tau, care intre timp ti-a devenit urat si de tot ce e in jur, incepi sa cauti frumusetea la o alta persoana. Dupa ce o gasesti pur si simplu ai nevoie de ea pentru echilibrul tau sufletesc.cam egoist stiu. Insa e opinia mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa iubesti inseamna sa "simti". Atit.

| askanyo_8091 a răspuns:

Nu ai simtito niciodata?

| GnnAndra a răspuns:

Stiu cum e dragostea.ar trebui sa scriu ce simt eu.Insa am scris in 13 capitole mai tot ce am simtit eu in dragoste.mai am nevoie de idei! Atata tot big grin.

| alinalin a răspuns:

Dragostea e o mare dezamagire pentru mine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa iubesti e o prosti
dragostea-i o jucarie
o arunci vine-n napoui
fugi de ia vine-n napoi
oriceai face vine-n coace
nici o data nu-ti da pace
te imparte te dfesparte
cantro carte de bucate
iar te fierbe iar te lasa
j pai te pune pe masawinking
am doar zece ani c vrei mai mult imi place sa fac rimehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De fapt cand vrei sa scrii o poveste trebuie sa ai un anumit punct sau unele intamplari fascinante din viata ta nu ca ti-a venit tie sa scrii o poveste cred ca cel mai bine ar fi sa privesti in oglinda ta si sa le arati oamenilor ce crezi TU ( doar parerea ta ) despe dragoste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

eu cared ca nu trebuie sa asculti pareri trebuie sa vazi ce in inima ta si apoi sa vazi ce faci cu dragosteaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce te intereseaza fai asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am scris o poveste frum de dragoste. sfatul meu este sa pui pe hartie exact ceea ce simti in acel moment, ca si cum ai fi intr-o alta lume, o lume a ta si o lume in care poti face ce vrei tu.NU face aceasta greseala sa furi d la cineva.cand provine din suflet crede-ma ca e mult mai interesant. pup si bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragoste este un sentiment care spune ce simti pentru cineva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubirea este frumoasa dar nu si pentru cei care sufera din dragoste, eu as vrea sa pot s mai iubesc dar nu mai pot oare imi puteti da un sfat cum sa mai iubesc si sa uit persoana care o iubesc enorm de mult mi-as dori asta din toata inima nu vreau sa mai sufar.