| Aditu94 a întrebat:

Hei doamnelor, cum va place sa va trateze barbatii intr-o partida de dragoste? Sa ejaculeze in voi sau sa o scoata repede? Cum vi se pare cel mai ok ca sa intelegeti ca nu vrea doar o aventura si ca isi poate asuma in caz ca se implineste? (no hate_ vreau doar sa inteleg cum ar fi bine ca acea femeie sa nu interpreteze ca a fost doar o aventura, am observat in experientele mele ca daca o scot inainte sa imi dau drumul si nu imi dau drumul in ea, ca nu o doresc, ca o folosesc si a doua zi nu m-a mai cautat..si nu stiu ce sa cred.)

9 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cu prezervativ!

"cum ar fi bine ca acea femeie sa nu interpreteze ca a fost doar o aventura"
Daca ai ajuns cu ea in pat la prima intalnire, e posibil ca tu sa fii o aventura.
Ca sa nu traiesti cu spaima asta, incepi sa construiesti o relatie. Cateva intalniri, discutii, va cunoasteti, descoperiti ca aveti chestii in comun, va placeti etc si abia pe urma... in pat! Asa nu exista nici o confuzie.

Ce faci tu in momentele intime este iresponsabil!
Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, ai 50% gratuitate la medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Buna! As prefera cu prezervativ sincer!happy Pentru a evita situatiile negative...
Atata timp cat are prezervativul pus, are voie sa isi dea drumul in mine

| Aditu94 explică (pentru RoxanaIoana108):

Metoda "calendarul" nu o sti? cand ii vine sa o scoate inainte sa ejaculeze.e mai simplu ..eu folosesc mereu tehnica asta si nu am avut reclamatii, cu prezervativ nu simti nimic, nici o placere..pe cand pe viu, alta viata.

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru Aditu94):

Aditu, nu mai comenta fara sa stii! Am ciclu menstrual neregulat, ceea ce înseamnă că nu pot estima niciodată cand sunt la ovulatie. Cu metoda calendarului am avut asa zisa "ocazie"sa experimentez si de doua ori pilula de a doua zi! Nu este o metoda sigură! Lichidul preejaculator poate contine spermatozoizi! Fara prezervativ, poti lua tot felul de infecții cu transmitere sexuala (ITS), ORIBILE si bineintelesi BOLI CU TRANSMITERE SEXUALĂ! (BTS).

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Aditu94):

Metoda retragerii ce faci tu.
Inconstienta!

| Ararat a răspuns:

Daca folosesti metoda calendarului sau a retragerii mereu inseamna ca faci sex doar cu proaste. Nicio femeie responsabila nu accepta asa ceva, mai ales cand e vorba de o aventura.

| EzSimple a răspuns:

Sa jucam cruce dupa ce ii gata

| Raspundebine1 a răspuns:

Sa nu ma lase gravida

| jorgedoliu465 a răspuns:

Sa aiba snack purpuriu