E expert in arta minciunii.
Intrebarea mea e urmatoarea : De ce inca mai esti cu el?
pe bune acum. Nu vezi ce comportament are? Nu se simte pregatit sa spuna "teiubesc". Hai ma..ca tu nu ai 2 ani sa crezi orice.
Fara alte explicatii, pentru ca sunt in zadar, eu zic asa :SCAPA DE EL.
Nu e decat un afemeiat si nu poate sta doar cu tine, si nu te poate iubi ca zice te iubesc la altele, sau cum?
Gaseste un baiat care sa te merite si sa te iubeasca asa cum faci tu.
Nu "smecherasi" din astia care au fluturi la cap, nu in stomac!
Te cam ia de fraiera. Sta cu tine ca "dade dade a pica oarice" sa aiba apoi sa adauge un nou trofeu in laptop si sa plece mai departe.
Eu cred ca atunci cand un baiat te iubeste cu adevarat, sau macar tine la tien sau macar are o bucatica de decenta in el nu are poze cu altele (mai ales fostele) in laptop, daca el tine la tine nu are timp sa se gandeasca la altele. Eu zic sa ii tragi clapa, dupa ce ai suferit tu dupa el, este si randul lui, asta daca ii va pasa. Cert este ca scapi de un nesimtit. O seara faina!
E clar ca nu te iubeste.te tine doar asa. poate mai faceti si alte lucruri.e cam nehotarat.lasa-l
Lasa-l. Daca nu stie sa te pretuiasca si nu e serios nu are rost sa continui cu el. L-ai iertat de multe ori, incepe sa se invete.
Din cele spuse de tine, nu am inteles cine a pus prima intrebare. Apoi, fara intentie de a te supara, am inteles, tot din cele spuse de tine, ca tu deja esti jucaria lui, cei drept, fapt neconfirmat de tine. Cu respect, iti reamintesc ca, intre pasiune si prostioare, nu este decat un prag foarte subtire. Cu speranta ca ai inteles corect mesajul meu, iti doresc" O seara buna"!
Iubire cu de-a sila nu se poate. Am trecut si eu prin ce spui tu. Am oferit aproape totul, ma dedicam persoanei, iar ea spunea ca tine la mine (nu ca ma iubeste) si mai avea si relatii intime cu alte persoane. Faptul ca ii faci pe plac nu inseamna ca trebuie sa te si iubeasca. Poate tine la tine, dar nu la nivelul la care ti-ai dori tu. Sau poate sta cu tine ca sa aiba pe cineva langa el si, in particular, sa-si traiasca viata intima si cu alte persoane. Nu e bine sa mergi pe presupuneri, ci sa cauti raspunsuri, pentru a avea certitudini. Nu-l poti acuza de ceva doar pentru ca are fotografii sau prietene pe o retea de socializare. Gelozia e boala grea, sa stii... Poate vei surprinde momentul in care sa-ti dai seama daca se "pastreaza" doar pentru tine sau doar se foloseste de tine. Important e sa stii unde sa cauti raspunsurile.
Problema cu majoritatea oamenilor este ca sunt incapabili sa priveasca o situatie in care se gasesc din mai multe puncte de vedere. Din ce ai scris aici tu esti femeia perfecta iar prietenul tau, un bulangiu!
Evident ca lucrurile nu stau asa, poate esti proasta, urata, iti curg ochii, iti mirase gura, etc. Glumesc, dar ideea o intelegi. Iti plangi de mila prea mult, insiri o gramada de lucruri pe care tu le-ai facut pentru el doar ca sa iti alimentezi sentimentul de nedreptate. Poate ar trebui sa te gandesti si ce nu faci bine. Doar pentru ca tu faci lucruri pentru el nu inseamna ca faci lucrurile pe care el si le doreste.
Nu ma intelege gresit, poate baiatul chiar nu merita. Despre facebook nu am ce comenta, mi se pare o cretinitate hidoasa care incurajeaza prostia si superficialitatea. Dar, daca prietenul tau spune ca facebook desparte (lucru fals, oamenii insala pentru ca sunt jeguri, facebook-ul e doar un alt mijloc de a o face, mai la indemana ce-i drept) propune-i sa va stergeti conturile de facebook.
Evident ca nu e normal sa tina relatia voastra secreta pe facebook, asta inseamna ca vrea sa aiba mana libera la combinatii. Ciudat este ca tu accepti. Intrebarea e de ce? Ce vrea el si tu nu ii oferi?
Faza cu "te iubesc" este de apreciat, din punctul meu de vedere. Preferi o persoana care sa-ti spuna "te iubesc" de 20 de ori pe zi dar fara sa insemne nimic pentru ea sau o persoana care iti va spune "te iubesc" cand o va simti cu adevarat?
Eu zic sa iti faci ordine in ganduri si sa judeci la rece. Daca lucrurile chiar stau asa cum spui, e evident ca el nu e persoana potrivita pentru tine. Daca nu, atunci gandeste-te ce poti schimba si daca merita efortul.
Si nu inteleg de ce comentati cu "anonim". Nu e ca si cum v-ati da numele si adresa sa stie toata lumea unde sa va bata la usa. E chiar atat de greu sa scrieti un prenume sau nick?
Nu sunt nici urata,nici proasta,nici celelalte. Sunt cea mai frumoasa dintre fostele lui prietene si cea mai serioasa! Pe langa asta,am aproape tot ce vrea el la o fata: frumusete,inteligenta,bani,un viitor de succes insa nu sunt perfecta pentru el din simplu fapt ca nu fumez,nu beau,nu fac sex, nu sunt vulgara! Eu sunt genul de fata pe care o vor baietii seriosi din ziua de azi, cei care s-au saturat de fetele neserioase care stau cu ei pentru bani, pentru plimbari, bijuterii.Sunt genul de fata care intoarce orice privire la o petrecere,un eveniment important si nu printr-o fusta scurta si un decolteu adanc,nu! Prin tinuta decenta,prin atitudine si eleganta! Cat despre facebook, i-am spus ca nu ma mai intereseaza cate cereri trimite in fiecare zi, cate like-uri da si daca vrea sau nu sa punem "intr-o rel", de parola nu mai spun, sa nu auda.Nu as vrea sa-mi dezactivez contul de facebook deoarece trebuie sa tin legatura cu "familia"mea din America, oameni pe care-i cunosc de 8 ani din multe tabere.In schimb, el il tine pentru a agata.
Am inteles, refuzi sa faci sex cu el, asta era chestia care nu se lega, ultima bucata din puzzle.
In rest, ce sa zic, ai o parere foarte buna despre tine. Nu stiu cum arati dar inteligenta cu siguranta nu esti, asa ca macar aici mai lasa de la tine. O persoana inteligenta nu va da niciodata verdictele pe care le oferi tu. Nu spun ca esti proasta, spun ca nu esti inteligenta. Pari mai degraba un om limitat, care are cateva conceptii mari si late, incapabil sa inteleaga de ce se petrec anumite lucruri in jurul sau si isi ofera explicatii reduse prin care ii invinovateste pe toti cei din jur, mai putin pe el insusi. Pari genul de om caruia ii place foarte mult sa reproseze lucruri si care traieste exclusiv pentru el, cu pretentia ca i se revine totul. Desigur, ma pot insela in anumite privinte, doar ca mi se intampla foarte rar. Ideea e ca daca tu crezi ca esti genul de fata pe care o vor baietii seriosi, te asteapta mari suprize.
Intorcandu-ne la relatia ta, tu de ce stai cu el? El e cumva, la randul lui, genul de baiat pe care si-l doresc toate fetele serioase? Sau doar are bani? Presupun ca e si el un Fat-Frumos si bravo tie ca nu stai cu un barbat pentru bani, plimbari sau bijuterii. Esti deosebita, tu stai cu el pentru ca arata bine, asta presupun ca te ca face cumva mai putin superficiala, in ochii tai. Evident, lasand la o parte faptul ca daca ai o situatie financiara buna, nu ai niciun motiv sa stai cu un baiat doar pentru bani... Dar astea sunt detalii care nu au loc in coconul tau de autosuficienta, tu trebuie sa ai o parere buna despre tine ca sa ii poti invinovatii/judeca pe ceilalti, cum am spus si mai devreme.
Tonul meu agresiv probabil te va face sa reactionezi la fel. Asta nu e o problema, singura ta problema, cum am spus si mai devreme, e sa-ti faci o analiza sincera si sa-ti calculezi corect pasii. Poate esti deosebita, cum spui tu, dar asta nu e de ajuns intr-o relatie. In relatii oferi si primesti neconditionat, nu e de ajuns ca esti mai cu mot. Daca tu si prietenul tau nu suntenti pe aceeasi lungime de unda, cauta alt Fat-Frumos, cu atatea calitati nu ar trebui sa-ti fie prea greu.
Poate ar fi bine sa nu fi prea credula. Oamenii mint destul de des, daca prietenul tau iti spune ceva intr-un moment intim sau care pare o chestie personala, nu inseamna neaparat ca spune adevarul. Nu inseamna nici ca minte, neaparat, poate doar modifica putin faptele ca sa iti sune tie mai bine. Nu stiu ce fel de om este el dar niciodata sa nu crezi pe cineva cand iti spune ca alaturi de fosta nu facea aceleasi lucruri si ca tu esti mai speciala. Orice copil de 18 ani stie ca asta vrea sa auda orice fata, ca e mai buna decat fosta. Cand iti spune ceva ce iti convine ar trebui sa-ti ridice mai multe intrebari decat atunci cand iti spune ceva ce nu iti convine...
Nu e nici Fat-Frumos si nu are nici bani! Tocmai,intotdeauna am stat cu un baiat sarac crezand ca este mai serios. Nu stiu cat de buna sunt eu, dar stiu tot ce spun ceilalti despre mine! Si mai mereu imi aud "esti fata perfecta" asa ca nu-mi poti spune ca ma cred eu fata perfecta, superioara altora etc. spun doar ce aud! Eu in relatia asta nu am gresit cu nimic, la fel, nu-mi poti spune ca eu doar invinovatesc! Multumesc pentru raspunsuri! P.s nu sunt vreo pustoaica de 14-15 ani, am 19 iar el 21.
Un lucru n-am inteles...de ce zici "iubitul meu" cand din ceea ce povestesti nu e asa? E mai mult a altora decat a tau.Cum ai vrea sa te iubeasca dupa cate i-ai iertat, cand nici macar nu te considera, nu-i pasa de tine, nu-i pasa ca suferi, ca te macina tot felul de ganduri si asa mai departe.Cum ti-ar putea spune "te iubesc" daca nu simte asta, intr-un fel el e chiar sincer, iar cu cat inecrci sa-l ingradesti si sa-l limitezi cu atat mai mult el se indeparteaza.Cel mai bine ar fi sa incetezi sa-ti plangi de mila si sa faci pe victima, regaseste-ti demnitatea si cauta pe cineva care sa te merite.
Tu esti prea iubitoare cu el si el iti bate joc de tine nu merita ai si tu orgoliul tau demnitatea ta de fata, ce este ru crapa lui de bucatarie
Inca ceva, i-am tot spus sa punem "intr-o relatie"pe facebook dar nu vrea, spune el "facebook-ul desparte rel" dar este altceva, el da zilnic atatea cereri fetelor si like-uri, am impresia ca vrea sa agate. de abia a acceptat poza cu noi pe facebook prima data stergand eticheta..doar sa nu mai apara pe facebook
Revin cu ceva care s-a intamplat ieri.I-am cerut sa ne intalnim insa nu a venit, azi-noapte pe la 4 m-am trezit cu mesaj din partea lui zicandu-mi "dormi", desigur asta faceam, i-am raspuns apoi am dat tel pe silentios deoarece ma "speria"tonul de la mesaje..pana cand,am adormit, am adormit atat de repede incat nu pot crede cum s-a intamplat, el a dat mesaje, m-a sunat, n-am auzit..era jos, la scara blocului, a sunat cat a sunat apoi a plecat deoarece aveam interfonu' oprit. I-am trimis peste 40 de mesaje si peste 30 de apeluri,nu raspundea, apoi l-am sunat acum o ora si mi-a zis ca a avut tel la incarcat si o sa vina azi, dupa ce se trezeste. Logic, ma simt vinovata pentru ca a inghetat atat. Ce parere aveti? Multumesc din suflet pentru toate sfaturile, voi oferi si funda ( mi-as dori sa poti oferi la toti funda)
Inca ceva, el tot timpul imi spune problemele lui, chiar si probleme din fam. Mi-a spus ca celorlalte nu le-a spus deoarece nu avea ce sa vorbeasca cu ele, nu putea sa vorbeasca cu ele.Ce naiba sa cred? Imi face atatea faze nasoale dar mi se destainuie, m-a prezentat prietenilor/prietenelor (nu toti) insa parintilor nu spunand " nu am avut ocazia".
E total aiurea, prietenul tau e genul de baiat care nu prea ii pasa, poate are ''papagal'' si te-a vrajit imediat, dar genul acesta de persoana isi va gasi cam greu o prietena stabila, plus se va plictisi repede de ea, daca i-ai facut atatea lucruri frumoase si nimic, ai dat dovada de slabiciune pentru el iar el profita de asta. Concluzia : spune-i papa la prietenul tau. Nu merita.
beausingurlamasamea întreabă: