| IoanaXxxxx a întrebat:

Hei dragii mei :X! In sfarsit o intrebare care nu e la misto...

Va rog ajutati-ma!

Deci mie imi place de un baiat. nu e genul ala care sa se desparta urat de tine, e chiar bun si vorbeste frumos cu toti!

Dar problema e ca lui ii place de o prietena de-a mea, ei nu ii place de el, ci de alt baiat si nu cred ca are vreo sansa cu ea

Voi merge maine cu el la o tigara.pe afara. desi am 15 ani nu cred ca e o problema ca fumam.

El m-a facut azi proasta. dar in gluma. mie imi place de el. m-am indragostit fara sa vreau!

Adica el nu e indragostit de prietena mea. e doar o stare cred Oricum ma bucur ca el e bun.si sper ca am sanse.desi sunt in relati bune cu el

Cum sa fac.maine? cum sa il fac sa ma placa?

2 răspunsuri:
| CristinaHoran a răspuns:

Buna!
Inteleg situatia si e chiar complicata.Da-i de inteles ca-l placi.Nu fi rautacioasa cu el.Ai incredere in tine si aminteste-ti ca orice s-ar intampla nu e singurul baiat de pe planeta. Daca nu risti nu castigi.Succes!

| YourSweetAngel a răspuns:

Booii in primul rand nu te indragostesti numa asa dintr-o data trebuie sa-l cunosti si sa vezi cum se comp` cu tine` ca iubit/a da nah ca sa-ti rasp` la intr` ai pueta sa incerci sa-l seduci find imbracata sexy...dar nu ff` provocator[pentru ca o sa te creada curva] sa te joci cu parul, sa-l faci sa rada si nah mai vezi tu lucrurile astea o sa-ti vina de la sine:*
sper ca te-am ajutat pup:*funditabatting eyelashes